Türkiye Kupasının sahibi Beşiktaş oldu

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 23.05.2024 - 22:54, Güncelleme: 24.05.2024 - 08:35 1119 kez okundu.
 

Türkiye Kupasının sahibi Beşiktaş oldu

ULUSAL (PHA) - Mustafa REŞBER - 2023-2024 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nın final maçında Süper Lig temsilcileri Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.
Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Beşiktaş JK ve Trabzonspor kupayı müzesine götürmek için, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaştı.  Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetti. Teknik Adam Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş JK yaklaşık 3 yıl aradan sonra yeniden kupa sevincini yaşadı. 13.dakikada Onuachu’nun attığı gol ile öne geçen Trabzonspor skor avantajını yakalayarak karşılaşmada öne geçen taraf oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+3’de Rachid Ghezzal’ın penaltıdan attığı gol ile Trabzonspor kalesinde golü gören taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berbaere sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan siyah-beyazlı ekip 54. dakikada ceza sahası içinde Mukeka’nın yaptığı asist ile topla buluşan Salih Uçan şık bir kafa golü ile topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın son dakikalarına kadar 2-1 yenik durumda gelen Trabzonspor 89. dakikada sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda dönen top sonrası Pepe’nin attığı gol ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmada normal süre tamamlanırken müsabakanın donuna karşılaşmanın hakemi tarafından en az 5 dakika oynanma kararı verildi. Verilen uzatma dakikalarında 90+4 dakikada ceza sahası dışından Al Musrati çektiği sert şutuyla takımını 3-2 öne geçirdi. Al Musrati’nin attığı gol sonrası müsabakada öne geçen siyah beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası’nın yeni sahibi oldu. Beşiktaş kazandığı bu mücadele ile toplamda 11 defa kupayı müzesine götürmüş oluyor.  
ULUSAL (PHA) - Mustafa REŞBER - 2023-2024 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nın final maçında Süper Lig temsilcileri Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Beşiktaş JK ve Trabzonspor kupayı müzesine götürmek için, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaştı. 

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetti.

Teknik Adam Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş JK yaklaşık 3 yıl aradan sonra yeniden kupa sevincini yaşadı. 13.dakikada Onuachu’nun attığı gol ile öne geçen Trabzonspor skor avantajını yakalayarak karşılaşmada öne geçen taraf oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+3’de Rachid Ghezzal’ın penaltıdan attığı gol ile Trabzonspor kalesinde golü gören taraf oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berbaere sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan siyah-beyazlı ekip 54. dakikada ceza sahası içinde Mukeka’nın yaptığı asist ile topla buluşan Salih Uçan şık bir kafa golü ile topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın son dakikalarına kadar 2-1 yenik durumda gelen Trabzonspor 89. dakikada sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda dönen top sonrası Pepe’nin attığı gol ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmada normal süre tamamlanırken müsabakanın donuna karşılaşmanın hakemi tarafından en az 5 dakika oynanma kararı verildi. Verilen uzatma dakikalarında 90+4 dakikada ceza sahası dışından Al Musrati çektiği sert şutuyla takımını 3-2 öne geçirdi. Al Musrati’nin attığı gol sonrası müsabakada öne geçen siyah beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupası’nın yeni sahibi oldu.

Beşiktaş kazandığı bu mücadele ile toplamda 11 defa kupayı müzesine götürmüş oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.