Türk Kızılay Narlıdere Şubesinde Olağan Genel Kurul Yapıldı

EGE HABERLERİ 27.03.2024 - 14:12, Güncelleme: 27.03.2024 - 14:12 4888+ kez okundu.
 

Türk Kızılay Narlıdere Şubesinde Olağan Genel Kurul Yapıldı

Türk Kızılay Narlıdere Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulda, tek aday olan Halil İbrahim Ölmez üyelerin oyları ile Kızılay Narlıdere ilçe başkanı seçildi.
  T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Narlıdere Huzurevinin Kongre Salonunda gerçekleştirilen olağan genel kuruluna, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere İlçe Müftüsü Dr. Veli Vehbi Bardakçı, Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Kırmacı, Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metuş Gelve, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve Türk Kızılay Narlıdere Şubesi üyeleri katıldı. İNSALIK ÖLMEDİ DEMEK İÇİN VARIZ Başkan seçilen Halil İbrahim Ölmez açılış konuşmasında, kongreye katılan üyelerle tüm gönüllülere teşekkür etti. Başkan Ölmez konuşmasında, “Kurulduğumuz günkü ilkelerimizle, insanlığa hizmet ve devletimize destek olmak için varız. Dünya’nın 50 ülkesinde, savaşın, kıtlığın, açlığın vurduğu coğrafyada insan onurunu korumak ve iyilik için bayrağımızı dalgalandırıyoruz. İnsanlık ölmedi demek için varız” ifadelerini kullandı. KIZILAYCILIK FAALİYETLERİNDE BAŞARILAR Genel kurula katılım sağlayan Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış ise konuşmasında, Kızılay’ın tarihçesinden bu yana 156 yıldır yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. Özellikle pandemi ve deprem faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Baykalmış, Türk Kızılay’ın Türkiye ve dünya genelinde iyilik adına çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek “Kongrenin Halil İbrahim Ölmez başkan ile yönetim kuruluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, protokol ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Kızılaycılık faaliyetlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Türk Kızılay Narlıdere Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulda, tek aday olan Halil İbrahim Ölmez üyelerin oyları ile Kızılay Narlıdere ilçe başkanı seçildi.

 

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Narlıdere Huzurevinin Kongre Salonunda gerçekleştirilen olağan genel kuruluna, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Narlıdere İlçe Müftüsü Dr. Veli Vehbi Bardakçı, Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Kırmacı, Narlıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metuş Gelve, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve Türk Kızılay Narlıdere Şubesi üyeleri katıldı.

İNSALIK ÖLMEDİ DEMEK İÇİN VARIZ

Başkan seçilen Halil İbrahim Ölmez açılış konuşmasında, kongreye katılan üyelerle tüm gönüllülere teşekkür etti.

Başkan Ölmez konuşmasında, “Kurulduğumuz günkü ilkelerimizle, insanlığa hizmet ve devletimize destek olmak için varız. Dünya’nın 50 ülkesinde, savaşın, kıtlığın, açlığın vurduğu coğrafyada insan onurunu korumak ve iyilik için bayrağımızı dalgalandırıyoruz. İnsanlık ölmedi demek için varız” ifadelerini kullandı.

KIZILAYCILIK FAALİYETLERİNDE BAŞARILAR

Genel kurula katılım sağlayan Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış ise konuşmasında, Kızılay’ın tarihçesinden bu yana 156 yıldır yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. Özellikle pandemi ve deprem faaliyetleri hakkında bilgiler paylaşan Baykalmış, Türk Kızılay’ın Türkiye ve dünya genelinde iyilik adına çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek “Kongrenin Halil İbrahim Ölmez başkan ile yönetim kuruluna hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, protokol ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Kızılaycılık faaliyetlerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.