Tolga Karadeniz ve Olga dünya evine giriyor

AKTÜEL/MAGAZİN 22.07.2023 - 13:49, Güncelleme: 22.07.2023 - 13:49 4196+ kez okundu.
 

Tolga Karadeniz ve Olga dünya evine giriyor

Ünlü İşletmecilerden Tolga Karadeniz ve Yakutistan'lı Ünlü Girişimci İş Kadını Olga Krivonogova hayatlarını birleştirme kararı aldı.
            Yaz tatillerini  Aydın'da yer alan Pamucak Richmond Ephesus Otel'de yapan Tolga Karadeniz ve Olga Krivonogova aldıkları sürpriz bir karar ile 6 aylık birlikteliklerini dünya evine girerek devam ettirme kararı aldılar.            Ünlü İşletmecilerden Tolga Karadeniz, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada "  Yakutistan'dan gelin getiriyorum.Olga Krivonogova ile hayatımızı birleştirme kararı aldık.Kendisine "Altın Kelebeğim "diye hitap ediyorum benim için çok özel birisi kendisi çok zeki ve güçlu bir kadın aynı zamanda her erkeğin arkasında güçlü ve zeki bir kadın kesinlikle olmalı.Olgayı ilk gördüğümde işte evleneceğım kadın bu Kalbimde bir yıldız gibi parlıyor" diyerek açıklamalarını bitirdi.  
Ünlü İşletmecilerden Tolga Karadeniz ve Yakutistan'lı Ünlü Girişimci İş Kadını Olga Krivonogova hayatlarını birleştirme kararı aldı.

            Yaz tatillerini  Aydın'da yer alan Pamucak Richmond Ephesus Otel'de yapan Tolga Karadeniz ve Olga Krivonogova aldıkları sürpriz bir karar ile 6 aylık birlikteliklerini dünya evine girerek devam ettirme kararı aldılar.

 

         Ünlü İşletmecilerden Tolga Karadeniz, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada "  Yakutistan'dan gelin getiriyorum. Olga Krivonogova ile hayatımızı birleştirme kararı aldık.Kendisine "Altın Kelebeğim "diye hitap ediyorum benim için çok özel birisi kendisi çok zeki ve güçlu bir kadın aynı zamanda her erkeğin arkasında güçlü ve zeki bir kadın kesinlikle olmalı.Olgayı ilk gördüğümde işte evleneceğım kadın bu Kalbimde bir yıldız gibi parlıyor" diyerek açıklamalarını bitirdi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.