Tolga Güleryüz'ün adı Çiğli'de ölümsüzleşiyor

YAŞAM 07.12.2023 - 08:09, Güncelleme: 07.12.2023 - 08:09 3228+ kez okundu.
 

Tolga Güleryüz'ün adı Çiğli'de ölümsüzleşiyor

Çiğli Belediyesi, 2022 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz'ün adını bir parka verecek.
Çiğli Belediyesi, 2022 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz'ün adını Evka 5 Mahallesinde açacağı parkla ölümsüzleştirecek. Çiğlili olan sanatçı Tolga Güleryüz'ün isminin verileceği park, 8 Aralık Cuma saat 14.00'da Evka 5 Mahallesi 8809 Sokakta açılacak. Çiğli Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına Evka 5 Mahallesinde projelendirdiğimiz park açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" cümleleri ile davette bulunuldu.
Çiğli Belediyesi, 2022 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz'ün adını bir parka verecek.

Çiğli Belediyesi, 2022 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz'ün adını Evka 5 Mahallesinde açacağı parkla ölümsüzleştirecek.

Çiğlili olan sanatçı Tolga Güleryüz'ün isminin verileceği park, 8 Aralık Cuma saat 14.00'da Evka 5 Mahallesi 8809 Sokakta açılacak.

aw765175-03.webp

Çiğli Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada "Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına Evka 5 Mahallesinde projelendirdiğimiz park açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" cümleleri ile davette bulunuldu.

gaqsitrxgaa6ard.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.