Sözde hoca, kadının hem parasını hem namusunu aldı!

ASAYİŞ/OLAY 12.09.2023 - 11:32, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:32 9154+ kez okundu.
 

Sözde hoca, kadının hem parasını hem namusunu aldı!

Kandırdığı kadının hem parasını alan hem de büyünün bozulması için cinsel ilişkiye giren sahtekar sözde hoca kayıplara karıştı!
Habergündemim - İstanbul'da bir muskacı, restoran işçisi kadını "oğluna büyü yapılmış, onu ancak ben bozarım" diye kandırıp, 20 bin TL'ye muska sattı. Ardından muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmelerinin şart olduğunu söyledi. Cinsel ilişkiye girip gizlice kaydetti. 20 bin TL daha alıp fotoğraflarla tehdit ederek cinsel ilişkiye girmeye devam etti. Sözde hoca olayın ardından kayıplara karıştı.
Kandırdığı kadının hem parasını alan hem de büyünün bozulması için cinsel ilişkiye giren sahtekar sözde hoca kayıplara karıştı!

Habergündemim -

İstanbul'da bir muskacı, restoran işçisi kadını "oğluna büyü yapılmış, onu ancak ben bozarım" diye kandırıp, 20 bin TL'ye muska sattı.

Ardından muskanın etkisinin artması için cinsel ilişkiye girmelerinin şart olduğunu söyledi. Cinsel ilişkiye girip gizlice kaydetti. 20 bin TL daha alıp fotoğraflarla tehdit ederek cinsel ilişkiye girmeye devam etti.

Sözde hoca olayın ardından kayıplara karıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.