Söke’de hırsızlık şüphelisi çaldığı eşya ile birlikte yakalandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2023 - 12:12, Güncelleme: 15.01.2023 - 12:00 1735+ kez okundu.
 

Söke’de hırsızlık şüphelisi çaldığı eşya ile birlikte yakalandı

Söke’de hırsızlık şüphelisi çaldığı eşya ile birlikte yakalandı
Aydın’ın Söke ilçesinde hurda toplama sepetini çalan şahıs, çaldığı eşya ile birlikte jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Olay, Yenidoğan Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.S. isimli şahsa ait hurda toplama sepeti çalındı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsın çalınan hurda toplama sepetinin bulunması ve çalan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu çervede; Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve asayiş ekiplerince olay yerinde ve çevresinde bulunan kamera ve teknik imkanlardan yararlanılarak hırsızlık olayını Y.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Y.A. jandarma ekiplerince çaldığı eşya ile birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, hurda toplama sepeti de sahibine teslim edildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Söke’de hırsızlık şüphelisi çaldığı eşya ile birlikte yakalandı
Aydın’ın Söke ilçesinde hurda toplama sepetini çalan şahıs, çaldığı eşya ile birlikte jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Yenidoğan Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.S. isimli şahsa ait hurda toplama sepeti çalındı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler şahsın çalınan hurda toplama sepetinin bulunması ve çalan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bu çervede; Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve asayiş ekiplerince olay yerinde ve çevresinde bulunan kamera ve teknik imkanlardan yararlanılarak hırsızlık olayını Y.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Y.A. jandarma ekiplerince çaldığı eşya ile birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, hurda toplama sepeti de sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.