Sema Akıncı: "Ekmek ile Oynamayacağız, Aksine Daha Fazla Destek Olacağız"

EGE HABERLERİ 13.03.2024 - 11:21, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:21 4121+ kez okundu.
 

Sema Akıncı: "Ekmek ile Oynamayacağız, Aksine Daha Fazla Destek Olacağız"

Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, Bölgede çıkarılan başkan olduğunda işçileri işten çıkaracak dedikodularına açıklık getirdi.
Akıncı, "Bu dedikoduların maksatlarını hepimiz biliyoruz. Korkunun ecele faydası yok. Siyaset ile ekmeği asla karıştırmam. Kimseye ekmeği ile asla oynamam. Aksine, daha fazla nasıl kazanılır onu düşünürüm" dedi. Belediye çalışanlarının ekonomik zorluklarında maaşları konusunda destek olacaklarını ifade eden Akıncı, "Söz veriyorum, çalışan ekmeğinde olan bir kişiyi dahi işten çıkartmayacağız. Fakat bankamatik işçilerine verilen paranın tüyü bitmemiş yetim hakkı olduğunu hepimiz biliyoruz, buna müsaade edemem. İdeolojik düşüncesi ne olursa olsun, çalışan, ekmeğinin peşinde olan benim kardeşimdir, emekçimdir. Bırakın işten çıkarmayı, ilk işlerimizden biri maaşlarda iyileştirme olacaktır" şeklinde konuştu. Akıncı, açıklamasında belediye çalışanlarının ekonomik zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olacaklarını vurgulayarak, "Maaş konusunda destek olmayı taahhüt ediyoruz. Dikili Belediye çalışanlarının hak ettikleri maaşı alabilmeleri ve ailelerini rahatça geçindirebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. İşten çıkarmak yerine, birlikte daha güçlü bir Dikili için çaba sarf edeceğiz. Biz bu şehri refah seviyesine getirmeyi vaat ediyoruz. Belediye çalışanlarımız da bu şehrin insanları. Yapacağımız yeni projelerle daha fazla istihdam yaratacağız. Belediye çalışanları, şehrimizin temel taşlarıdır. Onlara destek olmak, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Maaş konusundaki desteklerimizle, Dikili'nin daha yaşanabilir bir toplum haline gelmesine katkı sağlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı'nın Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı, Bölgede çıkarılan başkan olduğunda işçileri işten çıkaracak dedikodularına açıklık getirdi.

Akıncı, "Bu dedikoduların maksatlarını hepimiz biliyoruz. Korkunun ecele faydası yok. Siyaset ile ekmeği asla karıştırmam. Kimseye ekmeği ile asla oynamam. Aksine, daha fazla nasıl kazanılır onu düşünürüm" dedi.

Belediye çalışanlarının ekonomik zorluklarında maaşları konusunda destek olacaklarını ifade eden Akıncı, "Söz veriyorum, çalışan ekmeğinde olan bir kişiyi dahi işten çıkartmayacağız. Fakat bankamatik işçilerine verilen paranın tüyü bitmemiş yetim hakkı olduğunu hepimiz biliyoruz, buna müsaade edemem. İdeolojik düşüncesi ne olursa olsun, çalışan, ekmeğinin peşinde olan benim kardeşimdir, emekçimdir. Bırakın işten çıkarmayı, ilk işlerimizden biri maaşlarda iyileştirme olacaktır" şeklinde konuştu.


Akıncı, açıklamasında belediye çalışanlarının ekonomik zorluklarla başa çıkmasına yardımcı olacaklarını vurgulayarak, "Maaş konusunda destek olmayı taahhüt ediyoruz. Dikili Belediye çalışanlarının hak ettikleri maaşı alabilmeleri ve ailelerini rahatça geçindirebilmeleri için elimizden geleni yapacağız. İşten çıkarmak yerine, birlikte daha güçlü bir Dikili için çaba sarf edeceğiz. Biz bu şehri refah seviyesine getirmeyi vaat ediyoruz. Belediye çalışanlarımız da bu şehrin insanları. Yapacağımız yeni projelerle daha fazla istihdam yaratacağız. Belediye çalışanları, şehrimizin temel taşlarıdır. Onlara destek olmak, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Maaş konusundaki desteklerimizle, Dikili'nin daha yaşanabilir bir toplum haline gelmesine katkı sağlayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.