Seferihisar'ın çevre muhafızları temiz bir dünya için el ele verdi

EGE HABERLERİ 09.10.2023 - 09:32, Güncelleme: 09.10.2023 - 09:32 2193+ kez okundu.
 

Seferihisar'ın çevre muhafızları temiz bir dünya için el ele verdi

Seferihisar Çevre Muhafızları, Temiz Deniz Projesi kapsamında, Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik yaptı.
Seferihisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı Çevre Muhafızları, ilçe genelinde çevre temizliğine devam ediyor. Doğa, çevre ve iklim değişikliği eğitimleri ile çevre muhafızı olan gönüllüler, bu kez Temiz Deniz Projesi kapsamında, Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik yaptı. Ayrıca atölye çalışmalarına da katılan çocuklar keyifli ve verimli bir gün geçirdi. Çevre temizliğine ilişkin Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; "Seferihisar’ın çevre muhafızları yaşanabilir bir dünya için el ele verdi. Temiz Deniz Projesi kapsamında Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik etkinliğinde bulunan çocuklar atölye çalışmalarına da katılarak keyifli bir pazar günü geçirdi" ifadelerine yer verildi.
Seferihisar Çevre Muhafızları, Temiz Deniz Projesi kapsamında, Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik yaptı.

Seferihisar Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne bağlı Çevre Muhafızları, ilçe genelinde çevre temizliğine devam ediyor.

Doğa, çevre ve iklim değişikliği eğitimleri ile çevre muhafızı olan gönüllüler, bu kez Temiz Deniz Projesi kapsamında, Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik yaptı. Ayrıca atölye çalışmalarına da katılan çocuklar keyifli ve verimli bir gün geçirdi.

Çevre temizliğine ilişkin Seferihisar Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; "Seferihisar’ın çevre muhafızları yaşanabilir bir dünya için el ele verdi. Temiz Deniz Projesi kapsamında Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası çevresinde geniş çaplı bir temizlik etkinliğinde bulunan çocuklar atölye çalışmalarına da katılarak keyifli bir pazar günü geçirdi" ifadelerine yer verildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.