Mustafa Özuslu, Bergama'dan belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı

SİYASET/POLİTİKA 15.09.2023 - 12:37, Güncelleme: 15.09.2023 - 12:39 1521+ kez okundu.
 

Mustafa Özuslu, Bergama'dan belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili ve meclis başkanvekili Mustafa Özuslu, 2024 yerel seçimlerinde Bergama'dan belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı.
Habergündemim -  "BAŞKAN ADAYI OLMAYA NİYET ETTİM"   Doğma, büyüme Bergamalı olduğunun altını çizen CHP'li Özuslu, "Resmi bir süreç yok, resmi olarak aday adaylığı süreci başlamış da değil, seçimlerle ilgili süreç de başlamış değil, partimiz de henüz böyle bir süreci başlatmadı. Ancak ben niyet ettim. Niyet etmek önemli bir şey. Çünkü bir şeye niyet etmeden, karar vermeden olmuyor. Ben 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bergama Belediye Başkanı Aday Adayı olacağım" dedi.    "NİYETİMİ SAKLAMIYORUM"   Özuslu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:   "Bergama, kendi doğduğum, büyüdüğüm şehir. Böyle bir niyetim var, bunu da örgütüme deklare ettim. Bu niyetimi saklamıyorum, bu saklanacak bir şey de değil. Her partilinin bu hakkıdır. Her Bergamalı'nın da Bergama'yı daha iyi yönetmek üzere, böyle bir iddiayı ortaya koyması da hakkıdır.
İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili ve meclis başkanvekili Mustafa Özuslu, 2024 yerel seçimlerinde Bergama'dan belediye başkan aday adayı olacağını açıkladı.

Habergündemim

"BAŞKAN ADAYI OLMAYA NİYET ETTİM"

 

Doğma, büyüme Bergamalı olduğunun altını çizen CHP'li Özuslu, "Resmi bir süreç yok, resmi olarak aday adaylığı süreci başlamış da değil, seçimlerle ilgili süreç de başlamış değil, partimiz de henüz böyle bir süreci başlatmadı. Ancak ben niyet ettim. Niyet etmek önemli bir şey. Çünkü bir şeye niyet etmeden, karar vermeden olmuyor. Ben 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bergama Belediye Başkanı Aday Adayı olacağım" dedi. 

 

"NİYETİMİ SAKLAMIYORUM"

 

Özuslu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

"Bergama, kendi doğduğum, büyüdüğüm şehir. Böyle bir niyetim var, bunu da örgütüme deklare ettim. Bu niyetimi saklamıyorum, bu saklanacak bir şey de değil. Her partilinin bu hakkıdır. Her Bergamalı'nın da Bergama'yı daha iyi yönetmek üzere, böyle bir iddiayı ortaya koyması da hakkıdır.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.