MÜSİAD Konya ve İzmir 3t toplantısında buluştu

İŞ DÜNYASI/SEKTÖRLER 26.09.2023 - 13:25, Güncelleme: 26.09.2023 - 13:25 1629+ kez okundu.
 

MÜSİAD Konya ve İzmir 3t toplantısında buluştu

MÜSİAD Konya Şubesi’nde Konya ve İzmir üyelerinin katıldığı 3T; Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap İş Geliştirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda MÜSİAD Şubesi üyeleri, birbirleriyle tanışarak sektörel iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, “MÜSİAD Konya, kurulduğu 1993 yılından bugüne ilkeleri ve duruşuyla büyümesini sürdürerek ilimizin kalkınması noktasında sürekli çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. MÜSİAD’ın temel amaçlarından birisi de aynı değerlere sahip, aynı yöne bakan kişilerin bir araya gelerek tanışması, dostluklarını ve ticaretlerini geliştirmesidir. Sahip olduğumuz bu büyük ticaret ağını, üyelerimiz açısından iş fırsatlarına dönüştürmek için çalışıyoruz. MÜSİAD üyeleri ile şubemiz üyeleri arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Ne kadar çok bir araya gelebilirsek, birlik ve beraberliğimizi ve dostluklarımızı artırmış olacağız. 3T olarak tanımladığımız bu programlar ile ikili ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkaracağız ve karşılıklı ticaretimizi de artıracağız” dedi.   “3T İLE ŞUBELER ARASINDA KOORDİNASYON VE İŞ BİRLİĞİ SAĞLANIYOR” 3T toplantıları ile şubeler arasında koordinasyon ve iş birliğini sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Kağnıcı: “Yurt içi ilişkiler ismiyle şubeler arasında koordinasyon ve iş birliğini sağlama amacıyla görev yapan komisyonumuz, diğer MÜSİAD şubeleri ve üyeleri ile üyelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bugün MÜSİAD İzmir şubemizle gerçekleştirdiğimiz 3T iş geliştirme toplantımızdan inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. “KARDEŞLİK VE MUHABBETİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ” Şubeler arasında kardeşlik ve muhabbeti artırmayı amaçladıklarını belirten MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Gökhan Temur ise, “Konya'ya ayak bastığımız andan itibaren bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerimin her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Selçuklu'nun kadim başkentinde bulunmaktan, sanayinin, tarımın, ticaretin, ilim ve irfanın şehri Konya'da bulunmaktan mutluluk duyduk. MÜSİAD kardeşliğin samimiyetin kapısıdır bu kapsamda da kardeşliğimizi, muhabbetimizi artırmamız gerekiyor. Bu tür programları önemsiyoruz, özellikle İzmir ölçeğinde çevre illerimizde ve potansiyeli olan büyük şubelerimizle bu programları düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından program MÜSİAD Konya ve İzmir üyelerinin tanışması ve ikili iş görüşmeleri ile devam etti. Başkan Hilmi Kağnıcı’nın hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.
MÜSİAD Konya Şubesi’nde Konya ve İzmir üyelerinin katıldığı 3T; Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap İş Geliştirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda MÜSİAD Şubesi üyeleri, birbirleriyle tanışarak sektörel iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, “ MÜSİAD Konya, kurulduğu 1993 yılından bugüne ilkeleri ve duruşuyla büyümesini sürdürerek ilimizin kalkınması noktasında sürekli çalışan bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. MÜSİAD’ın temel amaçlarından birisi de aynı değerlere sahip, aynı yöne bakan kişilerin bir araya gelerek tanışması, dostluklarını ve ticaretlerini geliştirmesidir. Sahip olduğumuz bu büyük ticaret ağını, üyelerimiz açısından iş fırsatlarına dönüştürmek için çalışıyoruz. MÜSİAD üyeleri ile şubemiz üyeleri arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalara devam edeceğiz. Ne kadar çok bir araya gelebilirsek, birlik ve beraberliğimizi ve dostluklarımızı artırmış olacağız. 3T olarak tanımladığımız bu programlar ile ikili ilişkilerimizi en üst seviyeye çıkaracağız ve karşılıklı ticaretimizi de artıracağız” dedi.

 

4-1.jpeg

3T İLE ŞUBELER ARASINDA KOORDİNASYON VE İŞ BİRLİĞİ SAĞLANIYOR”

3T toplantıları ile şubeler arasında koordinasyon ve iş birliğini sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Kağnıcı: “Yurt içi ilişkiler ismiyle şubeler arasında koordinasyon ve iş birliğini sağlama amacıyla görev yapan komisyonumuz, diğer MÜSİAD şubeleri ve üyeleri ile üyelerimiz arasındaki ticaret hacmini artırmak için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bugün MÜSİAD İzmir şubemizle gerçekleştirdiğimiz 3T iş geliştirme toplantımızdan inşallah güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

1-2.jpeg

“KARDEŞLİK VE MUHABBETİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Şubeler arasında kardeşlik ve muhabbeti artırmayı amaçladıklarını belirten MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Gökhan Temur ise, “Konya'ya ayak bastığımız andan itibaren bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerimin her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Selçuklu'nun kadim başkentinde bulunmaktan, sanayinin, tarımın, ticaretin, ilim ve irfanın şehri Konya'da bulunmaktan mutluluk duyduk. MÜSİAD kardeşliğin samimiyetin kapısıdır bu kapsamda da kardeşliğimizi, muhabbetimizi artırmamız gerekiyor. Bu tür programları önemsiyoruz, özellikle İzmir ölçeğinde çevre illerimizde ve potansiyeli olan büyük şubelerimizle bu programları düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından program MÜSİAD Konya ve İzmir üyelerinin tanışması ve ikili iş görüşmeleri ile devam etti. Başkan Hilmi Kağnıcı’nın hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.