Millilerden 4 Gollü Mağlubiyet

SAĞLIK 12.09.2023 - 23:59, Güncelleme: 12.09.2023 - 23:59 2285+ kez okundu.
 

Millilerden 4 Gollü Mağlubiyet

Türkiye A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup oldu.
Millilerden 4 Gollü Mağlubiyet Türkiye A milli Futbol Takımı, Belçika’nın Genk kentinde Cegeka Arena’da Japonya ile karşı karşıya geldi. A Milli Futbol Takımı Japonya’ya 15. dakikada Atsuki Ito, 28 ve 36. dakikada Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junyo Ito’nun attığı gollerle 4-2 mağlup oldu. Mağlubiyete engel olamayan Ay yıldızlıların iki golünü 44. dakikada Ozan Kabak, 61. dakikada Bertuğ Yıldırım kaydetti. Bu sonuçla Türkiye, milli arayı Ermenistan beraberliği ve Japonya mağlubiyeti ile tamamlamış oldu.
Türkiye A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup oldu.

Millilerden 4 Gollü Mağlubiyet

Türkiye A milli Futbol Takımı, Belçika’nın Genk kentinde Cegeka Arena’da Japonya ile karşı karşıya geldi.

A Milli Futbol Takımı Japonya’ya 15. dakikada Atsuki Ito, 28 ve 36. dakikada Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junyo Ito’nun attığı gollerle 4-2 mağlup oldu. Mağlubiyete engel olamayan Ay yıldızlıların iki golünü 44. dakikada Ozan Kabak, 61. dakikada Bertuğ Yıldırım kaydetti.

Bu sonuçla Türkiye, milli arayı Ermenistan beraberliği ve Japonya mağlubiyeti ile tamamlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.