Metin Külünk'ü ziyaret ettiler!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 13.06.2022 - 11:19, Güncelleme: 13.06.2022 - 11:19 2268+ kez okundu.
 

Metin Külünk'ü ziyaret ettiler!

Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülcan İstanbul AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk'ü ziyaret etti.
2023 perspektifinden Türkiye ve Dünya gündemi paneline katılan Haber Gündemi ekibi, panel sonrası Metin Külünk'ü ziyaret etti. Ülkenin yaşanan tüm sorunlarının ve çözüm yollarının tek tek açıklandığı toplantıda 2023’te hedeflenen başarılar konu edildi. Haber Gündemim ekibi adına konuşan Ramazan Üzün, yoğun programları arasında kendilerini kırmayan Metin Külünk'e teşekkür etti Verimli istişarenin konuşulduğu toplantıda Haber Gündemim ailesi olarak kendilerine her zaman destek verdiklerini belirten Üzün ülke millet adına ağır şartlardan geçerken milli duruş sergilemeye devam edeceklerini bildirdi.
Haber Gündemim İzmir İl Temsilcisi Ramazan Üzün ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülcan İstanbul AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk'ü ziyaret etti.

2023 perspektifinden Türkiye ve Dünya gündemi paneline katılan Haber Gündemi ekibi, panel sonrası Metin Külünk'ü ziyaret etti.

Ülkenin yaşanan tüm sorunlarının ve çözüm yollarının tek tek açıklandığı toplantıda 2023’te hedeflenen başarılar konu edildi.

Haber Gündemim ekibi adına konuşan Ramazan Üzün, yoğun programları arasında kendilerini kırmayan Metin Külünk'e teşekkür etti

Verimli istişarenin konuşulduğu toplantıda Haber Gündemim ailesi olarak kendilerine her zaman destek verdiklerini belirten Üzün ülke millet adına ağır şartlardan geçerken milli duruş sergilemeye devam edeceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.