Menderes Belediyesi zabıtalarından yeni yıl denetimi

GÜNDEM/GÜNCEL 29.12.2023 - 00:40, Güncelleme: 29.12.2023 - 00:40 791+ kez okundu.
 

Menderes Belediyesi zabıtalarından yeni yıl denetimi

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, yeni yıl öncesi zabıta çalışmalarının hızlandığını duyurdu.
Vatandaşlar yeni yıla, uygun fiyatlı ve sağlıklı alışveriş yaparak girmek isterken Menderes Belediyesi de zabıta birimi ile denetimlerini hızlandırdı. Kuruyemiş dükkanları ve pastanelerde yapılan denetimler ile yeni yıl öncesi sağlıklı gıda kontrolleri yapan ekipler, vatandaşların yeni yıla huzurla girmesini sağlayacak. Belediye Başkanı Erkan Özkan da sosyal medya hesabından denetimlere ilişkin bir paylaşım yaparak halkı bilgilendirdi. Başkan Özkan paylaşımına şu notu düştü; "Menderes'imizde yeni yılın huzurla karşılanması için görevimizin başındayız. Hemşehrilerimizin güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için yılbaşı öncesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Kuruyemiş dükkanları ve pastanelerde yapılan denetimler kapsamında; gramaj, fiyat, hijyen ve ruhsat denetimi ile tartı mührü kontrolü gerçekleştirildi.  
Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, yeni yıl öncesi zabıta çalışmalarının hızlandığını duyurdu.

Vatandaşlar yeni yıla, uygun fiyatlı ve sağlıklı alışveriş yaparak girmek isterken Menderes Belediyesi de zabıta birimi ile denetimlerini hızlandırdı.

Kuruyemiş dükkanları ve pastanelerde yapılan denetimler ile yeni yıl öncesi sağlıklı gıda kontrolleri yapan ekipler, vatandaşların yeni yıla huzurla girmesini sağlayacak.

Belediye Başkanı Erkan Özkan da sosyal medya hesabından denetimlere ilişkin bir paylaşım yaparak halkı bilgilendirdi. Başkan Özkan paylaşımına şu notu düştü; "Menderes'imizde yeni yılın huzurla karşılanması için görevimizin başındayız. Hemşehrilerimizin güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için yılbaşı öncesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Kuruyemiş dükkanları ve pastanelerde yapılan denetimler kapsamında; gramaj, fiyat, hijyen ve ruhsat denetimi ile tartı mührü kontrolü gerçekleştirildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.