Manisa’da cezaevi nakil aracı tırla çarpıştı: 6’sı asker 9 yaralı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2023 - 11:55, Güncelleme: 08.04.2023 - 11:01 2043+ kez okundu.
 

Manisa’da cezaevi nakil aracı tırla çarpıştı: 6’sı asker 9 yaralı

Manisa’da cezaevi nakil aracı tırla çarpıştı: 6’sı asker 9 yaralı
Manisa’nın Soma ilçesinde cezaevi nakil aracı ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6’s asker 9 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre, kaza Soma’nın Turgutalp Mahallesi Savaştepe kavşağında meydana geldi. İzmir’den Eskişehir’e mahkum nakli yapmak için yola çıkan 35 NLN 27 plakalı cezaevi nakil aracı, Savaştepe kavşağında Yalçın T. idaresindeki 34 EUS 466 plakalı tırla çarpıştı. Kazada cezaevi nakil aracında bulunan 6 asker ile 2 cezaevi personeli ve tır şoförü yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan 6 mahkum ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Manisa’da cezaevi nakil aracı tırla çarpıştı: 6’sı asker 9 yaralı
Manisa’nın Soma ilçesinde cezaevi nakil aracı ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6’s asker 9 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, kaza Soma’nın Turgutalp Mahallesi Savaştepe kavşağında meydana geldi. İzmir’den Eskişehir’e mahkum nakli yapmak için yola çıkan 35 NLN 27 plakalı cezaevi nakil aracı, Savaştepe kavşağında Yalçın T. idaresindeki 34 EUS 466 plakalı tırla çarpıştı. Kazada cezaevi nakil aracında bulunan 6 asker ile 2 cezaevi personeli ve tır şoförü yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan 6 mahkum ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.