Kurtulmuş: Önümüze Büyük Hedefler Koymak Zorundayız

GÜNDEM/GÜNCEL 09.08.2023 - 11:45, Güncelleme: 09.08.2023 - 11:45 1132+ kez okundu.
 

Kurtulmuş: Önümüze Büyük Hedefler Koymak Zorundayız

Kurtulmuş: Önümüze Büyük Hedefler Koymak Zorundayız
Habergündemim - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, "Önümüze büyük hedefler koymak zorundayız, elimizdeki imkanlar çerçevesinde bu hedefe daha kısa süre içerisinde ulaşmamızı sağlayacak her türlü faaliyeti gerçekleştirmek zorundayız. Bu hedefte dünyada sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye Yüzyılı olması için mücadele etmektir" dedi.  
Kurtulmuş: Önümüze Büyük Hedefler Koymak Zorundayız

Habergündemim -

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, "Önümüze büyük hedefler koymak zorundayız, elimizdeki imkanlar çerçevesinde bu hedefe daha kısa süre içerisinde ulaşmamızı sağlayacak her türlü faaliyeti gerçekleştirmek zorundayız. Bu hedefte dünyada sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye Yüzyılı olması için mücadele etmektir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.