Kur’an-a Hizmet Derneğinden Sultan Abdülhamit Han’ı Anma Mesajı

OTOMOTİV/MOTOR/YAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2022 - 10:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2455+ kez okundu.
 

Kur’an-a Hizmet Derneğinden Sultan Abdülhamit Han’ı Anma Mesajı

Kuran-a Hizmet Derneği başkanı Bünyamin Ertekin Sultan Abdülhamit Han’ın ölüm yıldönümü vesilesi ile anma mesajı yayınladı.
Kuran-a Hizmet Derneği başkanı Bünyamin Ertekin Sultan Abdülhamit Han’ın ölüm yıldönümü vesilesi ile anma mesajı yayınladı. Ertekin mesajında “Allah cc Sevgisi, Resulullah Sav’e bağlılığı ve Allah cc dostlarına olan muhabbeti ve Tasavvufi neşfesi ile gönüllerimizdeki yerini muhafaza eden 34. Padişahı ve 113. İslâm Halifesi, Ceddimiz, Ulu Hakan, Cennet Mekân Sultan II. Abdulhamid Han’ımızı vefatının 104.yıl dönümünde Rahmet ve Minnetle yâd ediyoruz. Cennet Mekan Hakan Sultan II.Abdulhamid Han Tarihe ismini altın harflerle yazdırmış olan büyükbir şahsiyettir. Devrinin bütün olumsuzluklarına rağmen daha önce yıkılması ve yutulması istenen Osmanlı Devletinin ömrünü uzatmış ve 33 yıl tabiri caizse 7 düvele karşı tek başına savaşmış ve birçok başarı elde etmiştir. Sultan Abdülhamid Han’ın keskin zekası ve ilme vermiş olduğu önem tüm dünya liderleri tarafından onaylanmış ve Alman Kralı Biscamrc "Dünyadaki 100 gram aklın 90 gramı Sultan Abdülhamid Han’da 5 gramı bende, diğer 5 gramı ise tüm dünya liderlerindedir" ifadesini  kendisi için açıkça kullanmıştır. Rabbim Sultan Abdülhamid Han’a rahmet eylesin. Onun yolunda gitmeyi bizlere nasip eylesin.  El Muzaffer Daima
Kuran-a Hizmet Derneği başkanı Bünyamin Ertekin Sultan Abdülhamit Han’ın ölüm yıldönümü vesilesi ile anma mesajı yayınladı.

Kuran-a Hizmet Derneği başkanı Bünyamin Ertekin Sultan Abdülhamit Han’ın ölüm yıldönümü vesilesi ile anma mesajı yayınladı. Ertekin mesajında “Allah cc Sevgisi, Resulullah Sav’e bağlılığı ve Allah cc dostlarına olan muhabbeti ve Tasavvufi neşfesi ile gönüllerimizdeki yerini muhafaza eden 34. Padişahı ve 113. İslâm Halifesi, Ceddimiz, Ulu Hakan, Cennet Mekân Sultan II. Abdulhamid Han’ımızı vefatının 104.yıl dönümünde Rahmet ve Minnetle yâd ediyoruz.

Cennet Mekan Hakan Sultan II.Abdulhamid Han Tarihe ismini altın harflerle yazdırmış olan büyükbir şahsiyettir. Devrinin bütün olumsuzluklarına rağmen daha önce yıkılması ve yutulması istenen Osmanlı Devletinin ömrünü uzatmış ve 33 yıl
tabiri caizse 7 düvele karşı tek başına savaşmış ve birçok başarı elde etmiştir. Sultan Abdülhamid Han’ın keskin zekası ve ilme vermiş olduğu önem tüm dünya liderleri tarafından onaylanmış ve Alman Kralı Biscamrc "Dünyadaki 100 gram aklın 90 gramı Sultan Abdülhamid Han’da 5 gramı bende, diğer 5 gramı ise tüm dünya liderlerindedir" ifadesini  kendisi için açıkça kullanmıştır.

Rabbim Sultan Abdülhamid Han’a rahmet eylesin. Onun yolunda gitmeyi bizlere nasip eylesin. 
El Muzaffer Daima

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.