Korkunç Yangında Minik Emir Can Hayatını Kaybetti

GÜNDEM/GÜNCEL (wep haberi ) - | 24.05.2024 - 09:15, Güncelleme: 24.05.2024 - 09:15 1280 kez okundu.
 

Korkunç Yangında Minik Emir Can Hayatını Kaybetti

İddiaya göre, Ceylan Pehlivan, 2 yaşındaki oğlu Emir Can Pehlivan ve anneanne Ayşe Gül evdeyken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.
İzmir'in Gülyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, yürekleri dağlayan bir trajediye yol açtı. Olay, saat 17.30 sularında 3033 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Alevleri fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Yangının başlamasının ardından komşuların yardımıyla anne Ceylan Pehlivan ve anneanne Ayşe Gül evden çıkarıldı. Ne yazık ki, 2 yaşındaki Emir Can alevlerin sardığı evde mahsur kaldı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, dumandan etkilenen anneanne Ayşe Gül'ü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Anne Ceylan Pehlivan'ın ise durumunun iyi olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp söndürdü, fakat evin içine girdiklerinde küçük Emir Can'ın hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmaları sonrasında, minik Emir Can'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu acı olay, mahallede büyük bir üzüntü ve şok yarattı.
İddiaya göre, Ceylan Pehlivan, 2 yaşındaki oğlu Emir Can Pehlivan ve anneanne Ayşe Gül evdeyken henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

İzmir'in Gülyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde çıkan yangın, yürekleri dağlayan bir trajediye yol açtı. Olay, saat 17.30 sularında 3033 Sokak'taki bir evde meydana geldi.

Alevleri fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Yangının başlamasının ardından komşuların yardımıyla anne Ceylan Pehlivan ve anneanne Ayşe Gül evden çıkarıldı. Ne yazık ki, 2 yaşındaki Emir Can alevlerin sardığı evde mahsur kaldı.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, dumandan etkilenen anneanne Ayşe Gül'ü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Anne Ceylan Pehlivan'ın ise durumunun iyi olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp söndürdü, fakat evin içine girdiklerinde küçük Emir Can'ın hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmaları sonrasında, minik Emir Can'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Bu acı olay, mahallede büyük bir üzüntü ve şok yarattı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.