Konak'ın müzeleri 23 Nisan'da yoğun ilgi gördü

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:23, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:24 569 kez okundu.
 

Konak'ın müzeleri 23 Nisan'da yoğun ilgi gördü

Konak Belediyesi’nin müzeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların gözdesi oldu.
  Konak Belediyesi’nin Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi başta olmak üzere, kentin işlek noktalarındaki butik müzeleri, 23 Nisan’da da kapılarını çocuklar için açık tuttu. Bayramlarını kültürel etkinliklerle değerlendirmek isteyen çocukların akın ettiği müzelerde çocuklar kadar aileleri de keyifli zaman geçirdi. OYUNCAK MÜZESİ’NE HER YAŞTAN İLGİ Konak Belediyesi’nin beş müzesi arasında bu 23 Nisan’da da en çok ilgi çekeni Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi oldu. Çocuklar, 1800’lü yıllardan kalma oyuncakların da bulunduğu müze koleksiyonunu ilgiyle incelerken, büyükler de çocukluk yıllarındaki oyuncakları görüp nostalji yaşadı. Oyuncak Müzesi’nden sonra en çok ziyaret ettikleri müzeler ise Necdet Alpar Mask Müzesi ile İzmir Karikatür Müzesi oldu.
Konak Belediyesi’nin müzeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların gözdesi oldu.

 

Konak Belediyesi’nin Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi başta olmak üzere, kentin işlek noktalarındaki butik müzeleri, 23 Nisan’da da kapılarını çocuklar için açık tuttu. Bayramlarını kültürel etkinliklerle değerlendirmek isteyen çocukların akın ettiği müzelerde çocuklar kadar aileleri de keyifli zaman geçirdi.

OYUNCAK MÜZESİ’NE HER YAŞTAN İLGİ

Konak Belediyesi’nin beş müzesi arasında bu 23 Nisan’da da en çok ilgi çekeni Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi oldu. Çocuklar, 1800’lü yıllardan kalma oyuncakların da bulunduğu müze koleksiyonunu ilgiyle incelerken, büyükler de çocukluk yıllarındaki oyuncakları görüp nostalji yaşadı. Oyuncak Müzesi’nden sonra en çok ziyaret ettikleri müzeler ise Necdet Alpar Mask Müzesi ile İzmir Karikatür Müzesi oldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.