Kılıçdaroğlu, İzmir'deki kavga görüntüleriyle ilgili konuştu

SİYASET/POLİTİKA 19.09.2023 - 09:06, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:06 1484+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, İzmir'deki kavga görüntüleriyle ilgili konuştu

Bundan sonra buna izin vermeyeceğim demekie yetindi
İzmir'de yaşanan kavga olayları ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bundan sonra bu olaylara izin vermeyeceğim dedi İstanbul'da 39 ilçe başkanı ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu izmir'de basına yansıyan görüntülerden rahatsızlık duyduğunu bundan sonraki süreçte bu ve benzeri olaylara asla izin vermeyeceğini söyledi.  
Bundan sonra buna izin vermeyeceğim demekie yetindi

İzmir'de yaşanan kavga olayları ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bundan sonra bu olaylara izin vermeyeceğim dedi
İstanbul'da 39 ilçe başkanı ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu izmir'de basına yansıyan görüntülerden rahatsızlık duyduğunu bundan sonraki süreçte bu ve benzeri olaylara asla izin vermeyeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.