Karantinaya alınan Çakırlar köyüne dezenfekte desteği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 14:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2342+ kez okundu.
 

Karantinaya alınan Çakırlar köyüne dezenfekte desteği

POZİTİF VAKA TESPİTİ İLE KARANTİNAYA ALINAN ÇAKIRLAR KÖYÜ, SİMAV BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN DEZENFEKTE EDİLDİ
Kütahya’nın Simav ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan, 135 hanelik Çakırlar köyünde başlatılan karantina uygulamasının ardından, Korona virüs Covid-19 tedbirleri kapsamında Simav Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları başlatıldı. Çakırlar Köyü Muhtarı Bayram Karaduman tarafından telefonla aranan Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Çakırlar köyünün yanında olduklarını belirterek, pozitif bir vaka görülmesi sonucu karantinaya alınan Çakırlar köyünün cadde ve sokaklarının Belediye ekiplerince köpüklü sularla yıkanması talimatını verdi. Köye gelen Simav Belediyesi temizlik ekipleri tarafından, cadde ve sokaklar dezenfekte edildi. Çakırlar Köyü Muhtarı Bayram Karaduman, Simav Belediyesi’nin temizlik ve dezenfekte çalışmaları için teşekkür etti.
POZİTİF VAKA TESPİTİ İLE KARANTİNAYA ALINAN ÇAKIRLAR KÖYÜ, SİMAV BELEDİYESİ EKİPLERİ TARAFINDAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Kütahya’nın Simav ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan, 135 hanelik Çakırlar köyünde başlatılan karantina uygulamasının ardından, Korona virüs Covid-19 tedbirleri kapsamında Simav Belediye Başkanlığı ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Çakırlar Köyü Muhtarı Bayram Karaduman tarafından telefonla aranan Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Çakırlar köyünün yanında olduklarını belirterek, pozitif bir vaka görülmesi sonucu karantinaya alınan Çakırlar köyünün cadde ve sokaklarının Belediye ekiplerince köpüklü sularla yıkanması talimatını verdi.

Köye gelen Simav Belediyesi temizlik ekipleri tarafından, cadde ve sokaklar dezenfekte edildi.

Çakırlar Köyü Muhtarı Bayram Karaduman, Simav Belediyesi’nin temizlik ve dezenfekte çalışmaları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.