Karakayalı, spor alanındaki hizmetlerini anlattı

SPOR 15.12.2023 - 08:27, Güncelleme: 15.12.2023 - 08:27 4107+ kez okundu.
 

Karakayalı, spor alanındaki hizmetlerini anlattı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçede spor alanında sunulan hizmetlere değinerek, "Sporun ve sporcunun daima yanında olduk" dedi.
Görev süresi boyunca pek çok alanda önemli hizmetlerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, sporun ve sporcunun da daima yanında olduklarını vurguladı. Sosyal medya hesabından bu kapsamda sunulan hizmetlere değinen Başkan Karakayalı, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Belediyemiz bünyesinde bulunan 28 farklı tesiste, her ay düzenli olarak 3.700 vatandaşımızı sporla buluşturuyoruz. Basketbol, boks, cimnastik, tenis, yüzme, hentbol, zumba gibi 14 ayrı spor dalında, alanında uzman kadromuz ile çocuklarımızın sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor, vatandaşlarımızın spora yönelimini arttırıyoruz."
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçede spor alanında sunulan hizmetlere değinerek, "Sporun ve sporcunun daima yanında olduk" dedi.

Görev süresi boyunca pek çok alanda önemli hizmetlerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, sporun ve sporcunun da daima yanında olduklarını vurguladı. Sosyal medya hesabından bu kapsamda sunulan hizmetlere değinen Başkan Karakayalı, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemiz bünyesinde bulunan 28 farklı tesiste, her ay düzenli olarak 3.700 vatandaşımızı sporla buluşturuyoruz. Basketbol, boks, cimnastik, tenis, yüzme, hentbol, zumba gibi 14 ayrı spor dalında, alanında uzman kadromuz ile çocuklarımızın sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor, vatandaşlarımızın spora yönelimini arttırıyoruz."

gbsvygkwqaagnxg.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.