Karaburun'da meydana gelen hortum ortalığı yıktı geçti

EGE HABERLERİ 07.01.2024 - 20:25, Güncelleme: 07.01.2024 - 20:42 4183+ kez okundu.
 

Karaburun'da meydana gelen hortum ortalığı yıktı geçti

Sabah saatlerinde kent genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına Karaburun'da maddi hasara neden oldu.
İzmir sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtınaya teslim oldu.Hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırlarken, evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Birçok ilçede sokak ve caddeleri su bastı. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde ise ağaçlar devrildi.İzmir'in kıyı ilçelerinden Karaburun'da da etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.İlçedeki karavan kamplarında maddi hasar meydana gelirken, ağaçların da fırtına nedeniyle yerinden söküldüğü görüldü. Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ;Şiddetli fırtına ve sağanak yağmurla yoğun geçen gece, geceden sabaha Küçükbahçe ve Salman mahallelerimizde hortuma döndü. Bunun yıkıcı sonuçları oldu. Hortum, Küçükbahçe’de bazı evlerimizin çatılarını uçurdu, binaların cephelerini ve ev giriş merdivenlerini tahrip etti,bahçelerde ağaçları kökünden söktü. Üretim alanları kısmi zarar gördü.  Yine Salman’da besi damları ve tarımsal ürün depoları hortum şiddetiyle kullanılamaz hale geldi,burada da kökünden sökülen ağaçlar ve savrulan çalılar vardı+
Sabah saatlerinde kent genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına Karaburun'da maddi hasara neden oldu.

İzmir sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtınaya teslim oldu.Hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırlarken, evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.

Birçok ilçede sokak ve caddeleri su bastı. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde ise ağaçlar devrildi.İzmir'in kıyı ilçelerinden Karaburun'da da etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.İlçedeki karavan kamplarında maddi hasar meydana gelirken, ağaçların da fırtına nedeniyle yerinden söküldüğü görüldü.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan ;Şiddetli fırtına ve sağanak yağmurla yoğun geçen gece, geceden sabaha Küçükbahçe ve Salman mahallelerimizde hortuma döndü. Bunun yıkıcı sonuçları oldu. Hortum, Küçükbahçe’de bazı evlerimizin çatılarını uçurdu, binaların cephelerini ve ev giriş merdivenlerini tahrip etti,bahçelerde ağaçları kökünden söktü. Üretim alanları kısmi zarar gördü. 
Yine Salman’da besi damları ve tarımsal ürün depoları hortum şiddetiyle kullanılamaz hale geldi,burada da kökünden sökülen ağaçlar ve savrulan çalılar vardı+

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.