Kahvecilerin Jale ablası başkanlığa aday!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2022 - 13:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1751+ kez okundu.
 

Kahvecilerin Jale ablası başkanlığa aday!

İzmir’de Ocak ayında yapılacak olan Kahveciler Odası Başkanlık seçimleri için ilk defa bir kadın esnaf adaylığını açıkladı. Peki Jale Büyükdemir kimdir?
İzmir’de Ocak ayında yapılacak olan Kahveciler Odası Başkanlık seçimleri için ilk defa bir kadın esnaf "Jale Büyükdemir" adaylığını açıkladı. Kahvecilerin 'Jale ablası' olarak bilinen Jale Büyükdemir, eski kahveci Kara Mehmet lakaplı Mehmet Büyükdemir'in kızı. Kahvecilik mesleğinin kadını erkeğinin olmadığını herkese gösteren Büyükdemir başkanlığa adaylığını koyarak bu işi geliştirmeninde yollarını bulmayı hedefliyor. Baba mesleği olan kahveciliğe 13 yıldır devam eden ve Hatay Poligon'daki Billur Kafe'nin sahibi olan Jale Büyükdemir, İzmir Kahveciler Odası Başkanlığı'nın en güçlü adaylarından.
İzmir’de Ocak ayında yapılacak olan Kahveciler Odası Başkanlık seçimleri için ilk defa bir kadın esnaf adaylığını açıkladı. Peki Jale Büyükdemir kimdir?

İzmir’de Ocak ayında yapılacak olan Kahveciler Odası Başkanlık seçimleri için ilk defa bir kadın esnaf "Jale Büyükdemir" adaylığını açıkladı. Kahvecilerin 'Jale ablası' olarak bilinen Jale Büyükdemir, eski kahveci Kara Mehmet lakaplı Mehmet Büyükdemir'in kızı. Kahvecilik mesleğinin kadını erkeğinin olmadığını herkese gösteren Büyükdemir başkanlığa adaylığını koyarak bu işi geliştirmeninde yollarını bulmayı hedefliyor.

Baba mesleği olan kahveciliğe 13 yıldır devam eden ve Hatay Poligon'daki Billur Kafe'nin sahibi olan Jale Büyükdemir, İzmir Kahveciler Odası Başkanlığı'nın en güçlü adaylarından.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.