İZSU’dan Bergama’nın 5 mahallesinde altyapı yatırımı

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 08.05.2024 - 15:02, Güncelleme: 08.05.2024 - 15:02 2351 kez okundu.
 

İZSU’dan Bergama’nın 5 mahallesinde altyapı yatırımı

İZSU Genel Müdürlüğü, Bergama’nın 5 mahallesine hizmet verecek yaklaşık 13 kilometrelik atık su ve yağmur suyu ayrıştırma hattı yapıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Bergama da görev başında Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü, Bergama’da kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yatırımlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Tepeköy, Yalnızev ve Kadriye mahallelerinde 6,5 kilometrelik, yeni yerleşim alanlarının bulunduğu Bahçelievler Mahallesi’nde ise  6 kilometrelik kanalizasyon  hattı imalatı yapılıyor. Saha çalışmalarını titizlikle yürüten İZSU ekipleri, çalışmaların yüzde 20’lik kısmını tamamladı. Yaklaşık 13 kilometreyi bulan altyapı yatırımının tamamlanmasıyla, mahallelerin evsel atık suları güvenli bir şekilde Bergama Atıksu Arıtma Tesisi’ne iletilecek ve çevresel risklerin önüne geçilecek. Yatırım kapsamında ilçeye bağlı Maltepe Mahallesi’nde ise yağmur suyu ayrıştırma hattı projelendirildi. Taşkın riskine karşı önleyici nitelikteki projeyle mahallede 600 metrelik yağmur suyu ayrıştırma hattı yapılması ve bölgenin yaşam kalitesinin artırılması planlanıyor.
İZSU Genel Müdürlüğü, Bergama’nın 5 mahallesine hizmet verecek yaklaşık 13 kilometrelik atık su ve yağmur suyu ayrıştırma hattı yapıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bergama da görev başında

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü, Bergama’da kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yatırımlarını hayata geçiriyor. Bu kapsamda Tepeköy, Yalnızev ve Kadriye mahallelerinde 6,5 kilometrelik, yeni yerleşim alanlarının bulunduğu Bahçelievler Mahallesi’nde ise  6 kilometrelik kanalizasyon  hattı imalatı yapılıyor. Saha çalışmalarını titizlikle yürüten İZSU ekipleri, çalışmaların yüzde 20’lik kısmını tamamladı. Yaklaşık 13 kilometreyi bulan altyapı yatırımının tamamlanmasıyla, mahallelerin evsel atık suları güvenli bir şekilde Bergama Atıksu Arıtma Tesisi’ne iletilecek ve çevresel risklerin önüne geçilecek.

Yatırım kapsamında ilçeye bağlı Maltepe Mahallesi’nde ise yağmur suyu ayrıştırma hattı projelendirildi. Taşkın riskine karşı önleyici nitelikteki projeyle mahallede 600 metrelik yağmur suyu ayrıştırma hattı yapılması ve bölgenin yaşam kalitesinin artırılması planlanıyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.