İzmir'den Gazze'ye yardım gemisi...

GÜNDEM/GÜNCEL 08.11.2023 - 09:15, Güncelleme: 08.11.2023 - 09:15 811+ kez okundu.
 

İzmir'den Gazze'ye yardım gemisi...

Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze'ye yardım amacıyla Mısır'a gönderilecek sağlık yardım gemisi bugün saat 14:00'de İzmir Alsancak Limanı'nda yüklenmeye başlıyor.
Konuya ilişkin olarak İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi: "İçinde Ameliyathaneleri ve yoğun bakım üniteleri olan her türlü iklim şartlarına dayanıklı tam donanımlı Konstrüksiyonlu Tip Ağır İklim Sahra Hastaneleri ile tam donanımlı şişirilebilir tip Sahra Hastaneleri ve bu hastanelerde kullanılmak üzere tıbbi ilaç ve sarf malzemeleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 20 adet tam donanımlı Ambulans ve UMKE araçları ile sağlık tesislerine enerji desteği için jeneratörler gönderilecektir."  
Sağlık Bakanlığı tarafından Gazze'ye yardım amacıyla Mısır'a gönderilecek sağlık yardım gemisi bugün saat 14:00'de İzmir Alsancak Limanı'nda yüklenmeye başlıyor.

Konuya ilişkin olarak İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi:

"İçinde Ameliyathaneleri ve yoğun bakım üniteleri olan her türlü iklim şartlarına dayanıklı tam donanımlı Konstrüksiyonlu Tip Ağır İklim Sahra Hastaneleri ile tam donanımlı şişirilebilir tip Sahra Hastaneleri ve bu hastanelerde kullanılmak üzere tıbbi ilaç ve sarf malzemeleri mevcuttur. Bunun yanı sıra 20 adet tam donanımlı Ambulans ve UMKE araçları ile sağlık tesislerine enerji desteği için jeneratörler gönderilecektir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.