İzmir’de ‘iyilik’ için var

GÜNDEM/GÜNCEL 14.12.2022 - 15:07, Güncelleme: 14.12.2022 - 15:07 4525+ kez okundu.
 

İzmir’de ‘iyilik’ için var

İyilik için uluslararası insani yardım derneği yedi gün 24 saat faaliyetlerine devam ediyor
İyilik için uluslararası insani yardım derneği yedi gün 24 saat faaliyetlerine devam ediyor Haftanın yedi günü insani yardım faaliyetlerini gönüllülük esasına dayalı olarak devam ettiren iyilik için uluslararası insani yardım derneği İzmirliler tarafından da destekleniyor. İyilik için insani yardım derneği eğitime destek veriyor İnsani yardımlar Kapsamında İzmir’de eğitime destek veren dernek üyeleri, üniversite hazırlık öğrencilerine yemek dağıtımı yapan aş evine her hafta insani yardım malzemelerini ve erzak teslim etti. Her gün, önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri dağıtımlarına devam eden dernek, İzmir, tepecik, Basmane, konak Ege mahallesi, emir sultan hazretleri türbesinin yanında, sebze, meyve, ekmek ve insani yardım malzemesi dağıtımı gerçekleştiriyor Bir yandan derneğe bağışlanan kurbanları isteğe göre ya Türkiye de ya da Afrika'da kestiren dernek Afrika’da kesilmesini istenen kurbanları yetim çocuklar için kurulan merkezlere bizzat dağıtıyor.   Siz de bağışta bulunmak ve Dernek Faaliyetlerine katkı yapmak isterseniz aşağıdaki hesap numaramızı kullanabilirsiniz. ​VAKIF KATILIM BANKASI İYİLİK İÇİN ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ TR90 0021 0000 0004 5159 4000 01
İyilik için uluslararası insani yardım derneği yedi gün 24 saat faaliyetlerine devam ediyor

İyilik için uluslararası insani yardım derneği yedi gün 24 saat faaliyetlerine devam ediyor

Haftanın yedi günü insani yardım faaliyetlerini gönüllülük esasına dayalı olarak devam ettiren iyilik için uluslararası insani yardım derneği İzmirliler tarafından da destekleniyor.

İyilik için insani yardım derneği eğitime destek veriyor

İnsani yardımlar Kapsamında İzmir’de eğitime destek veren dernek üyeleri, üniversite hazırlık öğrencilerine yemek dağıtımı yapan aş evine her hafta insani yardım malzemelerini ve erzak teslim etti.

Her gün, önceden tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri dağıtımlarına devam eden dernek, İzmir, tepecik, Basmane, konak Ege mahallesi, emir sultan hazretleri türbesinin yanında, sebze, meyve, ekmek ve insani yardım malzemesi dağıtımı gerçekleştiriyor

Bir yandan derneğe bağışlanan kurbanları isteğe göre ya Türkiye de ya da Afrika'da kestiren dernek Afrika’da kesilmesini istenen kurbanları yetim çocuklar için kurulan merkezlere bizzat dağıtıyor.

 

Siz de bağışta bulunmak ve Dernek Faaliyetlerine katkı yapmak isterseniz aşağıdaki hesap numaramızı kullanabilirsiniz.

​VAKIF KATILIM BANKASI

İYİLİK İÇİN ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

TR90 0021 0000 0004 5159 4000 01

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.