İzmir Metro'da hafta sonu seferler gecikmeli yapılacak!

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 08.02.2024 - 15:53, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:53 2522+ kez okundu.
 

İzmir Metro'da hafta sonu seferler gecikmeli yapılacak!

İzmir Metro Fahrettin Altay-Evka-3 arasında sefer yapan metro hattında hafta sonu planlı bakım çalışması yapılacağını açıklayarak vatandaşları uyardı.
İzmir Metro Fahrettin Altay-Evka-3 arasında sefer yapan metro hattında Cuma günü saat 22.00'dan sonra planlı bakım çalışması yapılacağını ve çalışmanın Pazar günü işletim sonuna kadar devam edeceğini duyurarak vatandaşları gecikmeli seferler nedeniyle uyardı. İzmir Metro A.Ş'den yapılan açıklamaya göre Cuma günü saat 22.00'dan, Pazar günü işletim sonuna kadar seferler 15 dakika aralıklarla yapılacak. Ayrıca İzmir Metro yoğunluğun önüne geçmek ve metro seferlerine destek olmak için Cumartesi günü Konak Tramvayında seferlerin artırılarak 5 dakikada bir yapılacağını kaydetti.      
İzmir Metro Fahrettin Altay-Evka-3 arasında sefer yapan metro hattında hafta sonu planlı bakım çalışması yapılacağını açıklayarak vatandaşları uyardı.

İzmir Metro Fahrettin Altay-Evka-3 arasında sefer yapan metro hattında Cuma günü saat 22.00'dan sonra planlı bakım çalışması yapılacağını ve çalışmanın Pazar günü işletim sonuna kadar devam edeceğini duyurarak vatandaşları gecikmeli seferler nedeniyle uyardı.

İzmir Metro A.Ş'den yapılan açıklamaya göre Cuma günü saat 22.00'dan, Pazar günü işletim sonuna kadar seferler 15 dakika aralıklarla yapılacak. Ayrıca İzmir Metro yoğunluğun önüne geçmek ve metro seferlerine destek olmak için Cumartesi günü Konak Tramvayında seferlerin artırılarak 5 dakikada bir yapılacağını kaydetti.

 

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.