İzmir Basın Mensupları Derneği standına büyük ilgi!

EGE HABERLERİ 30.03.2023 - 13:48, Güncelleme: 30.03.2023 - 13:52 12243+ kez okundu.
 

İzmir Basın Mensupları Derneği standına büyük ilgi!

TÜYAP’ın düzenlemiş olduğu 28. Kitap Fuarı’nda İzmir Basın Mensupları Derneği’nin (İBD) açtığı stant kitapseverler tarafından büyük ilgi gördü.
İzmir’de çalışan basın mensupları tarafından kurulan dernek, TÜYAP Kitap Fuarı’nda ( İBD) ve Haber Gündemim Gazetesi ortak yayını ile katılımcı yazarlarla söyleşiler düzenledi.  Yazar söyleşilerinin yoğun ilgi gördüğü kitap fuarında, ortak yayınla yapılan söyleşiler aynı zamanda Haber Gündemim TV’den canlı olarak yayınlandı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Ayşe Yüksel’in de ziyaret ettiği İBD standında kendisiyle canlı yayında bir söyleşi yapıldı. Roman Haber Sitesi Genel Yayın Koordinatörü ve Haber Gündemim İzmir Temsilcisi Haktan Bulut da yaklaşan Dünya Romanlar Günü dolayısı duayen tiyatro sanatçısı Zafer Algöz ile romanlar hakkında söyleşi yaptı. Birçok katılımcı yazar ile söyleşiler yapılan standa kitapseverler tarafından ilgi büyük oldu. İzmir Basın Mensupları Derneği Başkanı Halil Kocakabak yaptığı açıklamada İzmir’de yerel basının önemini kitap fuarında kitap sevenlerle buluşturmayı hedeflediğimiz bu standımızda katılımcı bir çok yazarımız ile hem kitap fuarı hem de günümüzde okuma ya verilen önemi konuşmaya çalıştık . Yerel basının ne kadar önemli olduğunu kentin yaşam değerleri arasında olduğunuz İzmir basın mensupları derneği olarak tüm halkımıza da göstermeye çalıştık .Bir İzmirli olarak ,yüreği güzel insanlarla birlikte bu değeri kitap severlerle paylaşmak bize çok büyük bir mutluluk yaşattı ,standımıza yoğun bir ilgi bizi çok sevindirdi tüm katılımcılara ve kitap sever İzmir halkına sonsuz teşekkür ederim dedi.
TÜYAP’ın düzenlemiş olduğu 28. Kitap Fuarı’nda İzmir Basın Mensupları Derneği’nin (İBD) açtığı stant kitapseverler tarafından büyük ilgi gördü.

İzmir’de çalışan basın mensupları tarafından kurulan dernek, TÜYAP Kitap Fuarı’nda ( İBD) ve Haber Gündemim Gazetesi ortak yayını ile katılımcı yazarlarla söyleşiler düzenledi.  Yazar söyleşilerinin yoğun ilgi gördüğü kitap fuarında, ortak yayınla yapılan söyleşiler aynı zamanda Haber Gündemim TV’den canlı olarak yayınlandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Ayşe Yüksel’in de ziyaret ettiği İBD standında kendisiyle canlı yayında bir söyleşi yapıldı.

Roman Haber Sitesi Genel Yayın Koordinatörü ve Haber Gündemim İzmir Temsilcisi Haktan Bulut da yaklaşan Dünya Romanlar Günü dolayısı duayen tiyatro sanatçısı Zafer Algöz ile romanlar hakkında söyleşi yaptı.

Birçok katılımcı yazar ile söyleşiler yapılan standa kitapseverler tarafından ilgi büyük oldu.

İzmir Basın Mensupları Derneği Başkanı Halil Kocakabak yaptığı açıklamada İzmir’de yerel basının önemini kitap fuarında kitap sevenlerle buluşturmayı hedeflediğimiz bu standımızda katılımcı bir çok yazarımız ile hem kitap fuarı hem de günümüzde okuma ya verilen önemi konuşmaya çalıştık .

Yerel basının ne kadar önemli olduğunu kentin yaşam değerleri arasında olduğunuz İzmir basın mensupları derneği olarak tüm halkımıza da göstermeye çalıştık .Bir İzmirli olarak ,yüreği güzel insanlarla birlikte bu değeri kitap severlerle paylaşmak bize çok büyük bir mutluluk yaşattı ,standımıza yoğun bir ilgi bizi çok sevindirdi tüm katılımcılara ve kitap sever İzmir halkına sonsuz teşekkür ederim dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.