İyilik için yüzecekler

GÜNDEM/GÜNCEL 23.09.2022 - 17:27, Güncelleme: 23.09.2022 - 17:27 2606+ kez okundu.
 

İyilik için yüzecekler

Aegean Masters, tüm sporseverleri İzmir’in 100’ncü kurtuluş yılında 24 Eylül Cumartesi günü(yarın) Çeşme Tekke plajında, Çeşme Belediye’si’nin desteği ile düzenlediği Açık Su Yüzme yarışlarına davet ediyor.
Asıl hedeflerinin gençlere denizi ve yüzme sporunu sevdirmek olduğunu belirten Aegean Masters Grubu, ayrıca; EÇEV, İAL, BALEV, KAHEV, ATLAS, ÇİZGENAKAT vakıflarının da stantlarıyla yarış alanında yer alacağını, anı madalyalarından edinmek isteyenlerin bu stantlardan temin edebileceğini söyledi. İlki düzenlenecek olan açık su yarışı 1.5 ve 5 km. olmak üzere 2 parkurda 400 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın katılımlarıyla yarın saat 11.30’da gerçekleşecektirilecek olan Açık Su Yüzme Yarışları açılış töreninin ardından yapılacak yarışların sonrası kumsalda Redro grubunun müzik dinletisi olacak. Açılış Töreni 24 Eylül Cumartesi (Yarın) saat 11.30 Çeşme Tekke Plajı Yarış programımız; Saat 9.00 5km yüzme yarışı Saat 14.00 1.5 km yüzme yarışı Saat 16.00 4x250 metre bayrak yarışları  
Aegean Masters, tüm sporseverleri İzmir’in 100’ncü kurtuluş yılında 24 Eylül Cumartesi günü(yarın) Çeşme Tekke plajında, Çeşme Belediye’si’nin desteği ile düzenlediği Açık Su Yüzme yarışlarına davet ediyor.

Asıl hedeflerinin gençlere denizi ve yüzme sporunu sevdirmek olduğunu belirten Aegean Masters Grubu, ayrıca; EÇEV, İAL, BALEV, KAHEV, ATLAS, ÇİZGENAKAT vakıflarının da stantlarıyla yarış alanında yer alacağını, anı madalyalarından edinmek isteyenlerin bu stantlardan temin edebileceğini söyledi. İlki düzenlenecek olan açık su yarışı 1.5 ve 5 km. olmak üzere 2 parkurda 400 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın katılımlarıyla yarın saat 11.30’da gerçekleşecektirilecek olan Açık Su Yüzme Yarışları açılış töreninin ardından yapılacak yarışların sonrası kumsalda Redro grubunun müzik dinletisi olacak.

Açılış Töreni 24 Eylül Cumartesi (Yarın) saat 11.30 Çeşme Tekke Plajı

Yarış programımız;

Saat 9.00 5km yüzme yarışı

Saat 14.00 1.5 km yüzme yarışı

Saat 16.00 4x250 metre bayrak yarışları

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.