İyilik İçin Derneği iş birliği protokolü imzaladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2021 - 20:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2444+ kez okundu.
 

İyilik İçin Derneği iş birliği protokolü imzaladı

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret eden dernek yönetim kurulu üyesi AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir İl Milli Egitim Müdürü Ömer Yahşi ve Dernek Başkanı Bünyamin Ertekin iş birliği protokolü imzaladı.
İzmir Valiliği'nin himayesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yardımlaşma ve dayanışma projelerine ilişkin işbirliği Protokolü imzalayan İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği hemen ardından yardım programlarına hız kattı.  İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolu çerçevesinde Barabaros İmam Hatip Ortaokulunda okuyan Yetim ve İhtiyaç sahibi öğrencilere Ramazan yardımları kapsamında erzak ve et desteğinde bulunan İyilik İçin Derneği, hemen ardından  Konak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol ile öğrenim gören yetim ve ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına et ve Ramazan erzak paketi dağıtımı yaptı.  İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nin Başkanı Bünyamin Ertekin işbirliği protokolü ile başlanılan yardım çalışmalarına vakit kaybetmeden başlamanın mutluluğunu tüm dernek üyeleri ile birlikte bizde yaşadık çalışmalarımıza gelen destekler ile daha da hız veriyoruz, emeği geçen tüm yardım severlere ve özellikle tamamı gönüllülerden oluşan dernek üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum dedi.
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret eden dernek yönetim kurulu üyesi AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir İl Milli Egitim Müdürü Ömer Yahşi ve Dernek Başkanı Bünyamin Ertekin iş birliği protokolü imzaladı.

İzmir Valiliği'nin himayesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yardımlaşma ve dayanışma projelerine ilişkin işbirliği Protokolü imzalayan İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği hemen ardından yardım programlarına hız kattı. 

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolu çerçevesinde Barabaros İmam Hatip Ortaokulunda okuyan Yetim ve İhtiyaç sahibi öğrencilere Ramazan yardımları kapsamında erzak ve et desteğinde bulunan İyilik İçin Derneği, hemen ardından  Konak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol ile öğrenim gören yetim ve ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına et ve Ramazan erzak paketi dağıtımı yaptı. 

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği'nin Başkanı Bünyamin Ertekin işbirliği protokolü ile başlanılan yardım çalışmalarına vakit kaybetmeden başlamanın mutluluğunu tüm dernek üyeleri ile birlikte bizde yaşadık çalışmalarımıza gelen destekler ile daha da hız veriyoruz, emeği geçen tüm yardım severlere ve özellikle tamamı gönüllülerden oluşan dernek üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.