İstifasını istediler iddiası gerçek mi?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2021 - 21:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1532+ kez okundu.
 

İstifasını istediler iddiası gerçek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de bomba bir söylenti dilden dile dolaşıyor, İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in istifasının istendiği, hatta istifa dilekçesinin bizzat en tepeden istendiği söylentiler arasında.
İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na giden bilgiler arasında, partide kendisini en küçük eleştirenleri dahi isimlerinin bilgisi verildi, bu isimlerin disipline sevk edildiği söyleniyor.  İlçe başkanı seçimlerine doğrudan müdahale ettiği, kazanıcağı kesin olan adayların kendi adamı olmadığı için seçimi iptal ettirdiği iddiaları gerekçeler arasında.  Sosyal medya üzerinden kendisini eleştiren partilileri direk disipline sevk ettiği, kendine yakın belediye başkanlarını dahi eleştiren partilileri partiden uzaklaştırdığı iddiaları genel başkana sunulan bilgiler arasında olduğu söyleniyor. Bu bilgileri araştıran genel merkezin İl başkanından istifasını istediği aksi halde genel merkezin müdahale edeceği bilgisi söylentiler arasında yer alıyor. Üst düzey partililerin kulislerde konuştuğu bu bilgilerin  medyaya yansımaması konusunda partide büyük bir gizlilik hakim. Bu iddiaların gerçek olup olmadığı önümüzdeki günlerde belli olacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir'de bomba bir söylenti dilden dile dolaşıyor, İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in istifasının istendiği, hatta istifa dilekçesinin bizzat en tepeden istendiği söylentiler arasında.

İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na giden bilgiler arasında, partide kendisini en küçük eleştirenleri dahi isimlerinin bilgisi verildi, bu isimlerin disipline sevk edildiği söyleniyor. 
İlçe başkanı seçimlerine doğrudan müdahale ettiği, kazanıcağı kesin olan adayların kendi adamı olmadığı için seçimi iptal ettirdiği iddiaları gerekçeler arasında. 
Sosyal medya üzerinden kendisini eleştiren partilileri direk disipline sevk ettiği, kendine yakın belediye başkanlarını dahi eleştiren partilileri partiden uzaklaştırdığı iddiaları genel başkana sunulan bilgiler arasında olduğu söyleniyor.
Bu bilgileri araştıran genel merkezin İl başkanından istifasını istediği aksi halde genel merkezin müdahale edeceği bilgisi söylentiler arasında yer alıyor.
Üst düzey partililerin kulislerde konuştuğu bu bilgilerin  medyaya yansımaması konusunda partide büyük bir gizlilik hakim. Bu iddiaların gerçek olup olmadığı önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.