Lüks sitenin jeneratörü alev alev yandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 10:23, Güncelleme: 26.01.2023 - 10:02 1226+ kez okundu.
 

Lüks sitenin jeneratörü alev alev yandı

Lüks sitenin jeneratörü alev alev yandı
Bursa’da lüks bir sitenin jeneratörü alev alev yanarken, o anlar kameraya yansıdı.Yangın, merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, lüks bir sitenin jeneratöründe henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm jeneratörü sararken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın müdahale ederek söndürürken çevrede bulunan evler tedbir nedeniyle boşaltıldı.Jeneratörün alev alev yanma anı ise bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.
Lüks sitenin jeneratörü alev alev yandı
Bursa’da lüks bir sitenin jeneratörü alev alev yanarken, o anlar kameraya yansıdı.
Yangın, merkez Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, lüks bir sitenin jeneratöründe henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm jeneratörü sararken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın müdahale ederek söndürürken çevrede bulunan evler tedbir nedeniyle boşaltıldı.
Jeneratörün alev alev yanma anı ise bir vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.