Ticari avcılığa kapalı alanlarda denetim

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2023 - 11:29, Güncelleme: 17.01.2023 - 11:27 1693+ kez okundu.
 

Ticari avcılığa kapalı alanlarda denetim

Ticari avcılığa kapalı alanlarda denetim
Afyonkarahisar’da ticari avcılığa kapalı göllerde yapılan denetimlerde toplamda 10 bin metre uzatma ağı ve 2 adet pinter ele geçirildi.Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri devam ediyor. Ekipler bu çerçevede kaçak avcılıkla koordinesinde ticari avcılığa kapalı Karamık Gölü’nde yapılan kaçak avcılığı engellemek amacı ile Çay, Bolvadin ve Sultandağı su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yapılan kontrollerde toplamda 10 bin metre olmak uzatma ağı ve 2 adet pintere el konuldu.
Ticari avcılığa kapalı alanlarda denetim
Afyonkarahisar’da ticari avcılığa kapalı göllerde yapılan denetimlerde toplamda 10 bin metre uzatma ağı ve 2 adet pinter ele geçirildi.
Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri devam ediyor. Ekipler bu çerçevede kaçak avcılıkla koordinesinde ticari avcılığa kapalı Karamık Gölü’nde yapılan kaçak avcılığı engellemek amacı ile Çay, Bolvadin ve Sultandağı su ürünleri kontrol ekipleri tarafından yapılan kontrollerde toplamda 10 bin metre olmak uzatma ağı ve 2 adet pintere el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.