Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polislerimizin sonuna kadar yanındayım

GÜNDEM/GÜNCEL 10.04.2022 - 08:59, Güncelleme: 10.04.2022 - 10:57 3024+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Polislerimizin sonuna kadar yanındayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevini hukuk içinde yürüten her kamu görevlisi gibi polislerin de sonuna kadar yanında olduğunu söyledi.
  İSTANBUL (İGFA) - Baltalimanı Polisevi'nde polis, jandarma, sahil güvenlik, bekçi ve güvenlik korucuları ile iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini görüyoruz. Cumhurbaşkanı olarak görevini hukuk içinde yürüten her kamu görevlisi gibi polislerimizin de sonuna kadar yanındayım" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da yer aldığı yemekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, diğer kamu görevlileriyle, vatandaşıyla on binlerce şehit vermiş bir ülke olduğunu belirterek, "Buna rağmen terörle mücadeleyi daima hukuk devleti sınırları içinde yürüttük, hele hele insanlıkla bağdaşmayan yöntemlere asla tevessül etmedik." açıklamasında bulundu.   "SİZLER HUZURUN TEMİNATISINIZ" Millet olabilmek için ortak bir dile, ortak bir inanca, ortak bir tarih şuuruna, sağlam bir ekonomiye ve bunların hepsinin üzerinde inşa edileceği bir vatana ihtiyaç olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, polislerin yerleşim merkezlerinde, jandarmanın kırsalda, sahil güvenliğin kıyılarda ifa ettikleri görevlerle vatandaşın huzurunu ve dolayısıyla devletin anlamını koruduğuna dikkati çekti. Erdoğan, "Sizler işte bu huzurun teminatı olan güvenlik güçlerimizin temsilcilerisiniz. Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne teşkilatta görev yapan ve gerektiğinde canlarını vermekten çekinmeyen tüm polisleri şükranla, tazimle ve rahmetle yâd ediyorum "dedi.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görevini hukuk içinde yürüten her kamu görevlisi gibi polislerin de sonuna kadar yanında olduğunu söyledi.

 

İSTANBUL (İGFA) - Baltalimanı Polisevi'nde polis, jandarma, sahil güvenlik, bekçi ve güvenlik korucuları ile iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zaman zaman polislerimizin üzerine gelindiğini görüyoruz. Cumhurbaşkanı olarak görevini hukuk içinde yürüten her kamu görevlisi gibi polislerimizin de sonuna kadar yanındayım" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da yer aldığı yemekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, uzun süren terörle mücadele döneminde askeriyle, polisiyle, jandarmasıyla, güvenlik korucusuyla, diğer kamu görevlileriyle, vatandaşıyla on binlerce şehit vermiş bir ülke olduğunu belirterek, "Buna rağmen terörle mücadeleyi daima hukuk devleti sınırları içinde yürüttük, hele hele insanlıkla bağdaşmayan yöntemlere asla tevessül etmedik." açıklamasında bulundu.

 

"SİZLER HUZURUN TEMİNATISINIZ"

Millet olabilmek için ortak bir dile, ortak bir inanca, ortak bir tarih şuuruna, sağlam bir ekonomiye ve bunların hepsinin üzerinde inşa edileceği bir vatana ihtiyaç olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, polislerin yerleşim merkezlerinde, jandarmanın kırsalda, sahil güvenliğin kıyılarda ifa ettikleri görevlerle vatandaşın huzurunu ve dolayısıyla devletin anlamını koruduğuna dikkati çekti. Erdoğan, "Sizler işte bu huzurun teminatı olan güvenlik güçlerimizin temsilcilerisiniz. Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne teşkilatta görev yapan ve gerektiğinde canlarını vermekten çekinmeyen tüm polisleri şükranla, tazimle ve rahmetle yâd ediyorum "dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.