Bergama'da 1.Mayıs Coşkusu

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 02.05.2024 - 08:31, Güncelleme: 02.05.2024 - 08:31 1738 kez okundu.
 

Bergama'da 1.Mayıs Coşkusu

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, tüm emekçilerin bayramını kutladı ve işçilerin her zaman yanında olacağını vurguladı.
Bergama Demokrasi Platformu tarafından organize edilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünde başlayarak, Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla kutlandı. İşçi kardeşlerimizin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, dayanışmanın ve birliğin güçlü bir göstergesi oldu. Toplanmanın ardından Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüş yapıldı. Meydanda düzenlenen mitingin sonrasında Praksis müzik grubunun verdiği konserle kutlamalar devam etti. Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, tüm emekçilerin bayramını kutladı ve işçilerin her zaman yanında olacağını vurguladı. Başkan ÇELİK, "Belediyemizde birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hepimizin bayramı kutlu olsun" dedi.
Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, tüm emekçilerin bayramını kutladı ve işçilerin her zaman yanında olacağını vurguladı.

Bergama Demokrasi Platformu tarafından organize edilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünde başlayarak, Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla kutlandı. İşçi kardeşlerimizin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, dayanışmanın ve birliğin güçlü bir göstergesi oldu.

Toplanmanın ardından Cumhuriyet Meydanı'na doğru yürüyüş yapıldı. Meydanda düzenlenen mitingin sonrasında Praksis müzik grubunun verdiği konserle kutlamalar devam etti.

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, tüm emekçilerin bayramını kutladı ve işçilerin her zaman yanında olacağını vurguladı. Başkan ÇELİK, "Belediyemizde birlikte çalıştığımız tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hepimizin bayramı kutlu olsun" dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.