Torbalı’da Jandarmaya Fiziki Müdahale, 2 Şüpheli Firar Etti
Torbalı’da Jandarmaya Fiziki Müdahale, 2 Şüpheli Firar Etti
Torbalı Ayrancılar Mahallesi’nde jandarma ekiplerinin kimlik kontrolüne fiziki engel çıkarıldı. 8 kişi gözaltına alınırken, 2 şüpheli kaçtı.
Torbalı Ayrancılar Mahallesi'nde yüksek ses ihbarı üzerine kahvehaneye giden jandarma, kimlik kontrolü yapmak istedi. Bazı kişilerin müdahalesiyle karşılaşan ekipler, yaşanan arbede sonrası 8 kişiyi gözaltına aldı, 2 şüpheli ise kaçtı.
Olayın Ayrıntıları
Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde gece saat 22.30 sıralarında, bir kahvehaneden gelen yüksek ses ihbarı üzerine jandarma bölgeye yönlendirildi. İçerideki gruba kimlik kontrolü yapılmak istendi. Ancak bazı kişiler jandarmaya fiziki müdahalede bulundu.
Gözaltılar ve Firar
Arbedede T.K., C.Ş., U.E., M.M., A.D., A.T.A., B.K. ve S.D. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan A.Z. ve A.Z. adlı iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Güvenlik Kamerası Görüntüleri
Olay anına ait güvenlik kamerası kayıtlarında, bazı şüphelilerin jandarmaya yumruk attığı, bir kişinin ise tehdit içerikli sözler sarf ettiği görülüyor. "Seni sivilken vururum, öldürürüm" şeklindeki tehdit dikkat çekti.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.