Menderes Belediyesi’nden Cuma akşamlarına konser keyfi
Menderes Belediyesi’nden Cuma akşamlarına konser keyfi
Menderes Belediyesi, yaz akşamlarını sanatla renklendirmeye devam ediyor. Gümüldür Sunal Tülbentçi Parkı’nda her Cuma düzenlenen konserlerde bu hafta Bahar Bilecen ve Ali Bilecen sahne alacak.
Menderes Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği açık hava konserleriyle ilçeye hareket katıyor. Yaz boyunca süren etkinliklerde, vatandaşlar hem yerel sanatçılarla buluşuyor hem de keyifli bir akşam geçiriyor. Bu hafta da sanat rüzgârı Gümüldür Sunal Tülbentçi Parkı’nda esecek.
HABERGUNDEMIM.COM
HER CUMA SANAT BULUŞMASI
Menderes Belediyesi’nin kültür ve sanata verdiği önem, düzenlenen konserlerle gözler önüne seriliyor. İlçe sakinleri için her hafta düzenli olarak organize edilen etkinlikler, özellikle yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Gümüldür Sunal Tülbentçi Parkı, konserlerle adeta bir sanat durağına dönüşüyor.
BU HAFTA BAHAR VE ALİ BİLECEN SAHNEDE
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saz, söz ve şiirlerimizle her Cuma akşamı bir aradayız. Bu hafta da Bahar Bilecen ve eşi Ali Bilecen ile saat 20.00’de buluşuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
SANATA VE SANATÇIYA DESTEK
Konser programları, hem yerel sanatçılara sahne imkânı tanıyor hem de sanatın toplumla buluşmasına katkı sağlıyor. Vatandaşlar, müzik ve şiir dolu bu buluşmalarda hem eğleniyor hem de kültürel anlamda zenginleşiyor.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.