Haber Gündemim’in Ramazan Yardımları Devam Ediyor

10.04.2022 - 13:12, Güncelleme: 10.04.2022 - 13:15 5047+ kez okundu.
 

Haber Gündemim’in Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Habergündemim.com ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği ile ortaklaşa yaptığı projelere devam ediyor.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve habergündemim.com Genel Yayın Müdürü Vahit Koç yaptığı açıklamada; “Derneğimiz ve Habergundemim.com ailesi olarak Ramazan-ı Şerif'te din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin daha önceden tespit ettiğimiz zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelerimize gıda yardımlarımıza devam ediyoruz. Derneğimize bağışlanan adak kurbanlarının etlerini ve gıda yardımlarımızı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dağıtım programlarımıza alıyoruz, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için hem habergündemim.com ailesi hem de İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği üyeleri ile birlikte çaba sarf ediyoruz, gönüllülük esasına dayalı çalışmalarımız esnasında dernek üyelerimizin ne kadar destek olduğunu kelimelerle tarif edemeyiz, dün akşam bir tır dolusu erzakımızı dernek üyeleri ile beraber gönüllülük esasına dayalı bir şekilde indirdik. Tüm dernek üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.     İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği olarak kıymetli başkanımız Bünyamin Ertekin ile beraber daha büyük hizmetlere imza atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket eden tüm ekip arkadaşlarımıza ve bizlere destek olan yardımseverlere yürekten teşekkür ederiz.” dedi.
Habergündemim.com ve İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği ile ortaklaşa yaptığı projelere devam ediyor.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve habergündemim.com Genel Yayın Müdürü Vahit Koç yaptığı açıklamada; “Derneğimiz ve Habergundemim.com ailesi olarak Ramazan-ı Şerif'te din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin daha önceden tespit ettiğimiz zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelerimize gıda yardımlarımıza devam ediyoruz. Derneğimize bağışlanan adak kurbanlarının etlerini ve gıda yardımlarımızı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde dağıtım programlarımıza alıyoruz, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için hem habergündemim.com ailesi hem de İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği üyeleri ile birlikte çaba sarf ediyoruz, gönüllülük esasına dayalı çalışmalarımız esnasında dernek üyelerimizin ne kadar destek olduğunu kelimelerle tarif edemeyiz, dün akşam bir tır dolusu erzakımızı dernek üyeleri ile beraber gönüllülük esasına dayalı bir şekilde indirdik. Tüm dernek üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

 

 

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği olarak kıymetli başkanımız Bünyamin Ertekin ile beraber daha büyük hizmetlere imza atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket eden tüm ekip arkadaşlarımıza ve bizlere destek olan yardımseverlere yürekten teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.