Güzelbahçe'de sıcak destek!

EGE HABERLERİ 07.12.2022 - 10:27, Güncelleme: 07.12.2022 - 10:27 2236+ kez okundu.
 

Güzelbahçe'de sıcak destek!

Güzelbahçe'de sıcak destek!
İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi,her yıl olduğu gibi bu yıl da 350 ihtiyaç sahibi aileye kömür dağıtımına başladı. Güzelbahçe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal yardımlaşma çalışmaları olan kömür yardımına başladı. Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Güzelbahçe Belediyesi ekipleri tarafından kamyonetlere yüklenen kömürler ailelerin evlerine kadar götürüyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Kömür yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi aileleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tespit etti. 12 mahallemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 350 aileye belediye ekimlerimiz evlerine kadar götürüp kömürleri teslim etmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kömür dağıtımı yapıyoruz. Bizlere başvuruda bulunan ya da bizlerin tespit ettiği ailelerimize ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyoruz. Belediye olarak 37 bin nüfuslu Güzelbahçe’mizin hizmetindeyiz. Yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya hazırız. Güzelbahçeli hayırsever vatandaşlarımızınister yardım kolisi, ister kömür, isterlerse eşya desteklerini bizlere bildirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmasını sağlayacağız. Güzelbahçe Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kara kış desteğimiz kış süresince devam edecek” dedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 234 20 20 / 1513-1514-1516-1518-1519 dahili telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirler.    
Güzelbahçe'de sıcak destek!

İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi,her yıl olduğu gibi bu yıl da 350 ihtiyaç sahibi aileye kömür dağıtımına başladı.

Güzelbahçe Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile sosyal yardımlaşma çalışmaları olan kömür yardımına başladı.

Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Güzelbahçe Belediyesi ekipleri tarafından kamyonetlere yüklenen kömürler ailelerin evlerine kadar götürüyor.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Kömür yardımı için dar gelirli ihtiyaç sahibi aileleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tespit etti. 12 mahallemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi 350 aileye belediye ekimlerimiz evlerine kadar götürüp kömürleri teslim etmeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kömür dağıtımı yapıyoruz. Bizlere başvuruda bulunan ya da bizlerin tespit ettiği ailelerimize ihtiyaçlarını kapılarına kadar götürüyoruz. Belediye olarak 37 bin nüfuslu Güzelbahçe’mizin hizmetindeyiz. Yardıma muhtaç tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya hazırız. Güzelbahçeli hayırsever vatandaşlarımızınister yardım kolisi, ister kömür, isterlerse eşya desteklerini bizlere bildirerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmasını sağlayacağız. Güzelbahçe Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kara kış desteğimiz kış süresince devam edecek” dedi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar, Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 234 20 20 / 1513-1514-1516-1518-1519 dahili telefon numaralarını arayarak bilgi alabilirler.

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.