Gaziemir Kaymakamı Kurnaz'dan Başkan Işık'a ziyaret

EGE HABERLERİ 16.04.2024 - 08:16, Güncelleme: 16.04.2024 - 08:16 899 kez okundu.
 

Gaziemir Kaymakamı Kurnaz'dan Başkan Işık'a ziyaret

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz'ı makamında ağırladı. Başkan Işık, ziyarette iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.
Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'a ziyarette bulundu. Yapılan görüşmede Başkan Işık, ilçede hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmalarından bahsetti, görüş alışverişinde bulunuldu. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Işık, iş birliği ve dayanışma vurgusu yaparak "Görev süremiz boyunca kendisi ile iş birliği ve dayanışma içinde olarak ilçemize güzel hizmetler sunacağız" mesajını verdi. Kurnaz, yaptığı ziyaretin ardından kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Işık, Kurnaz'a nazik ziyareti için teşekkür etti.
Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz'ı makamında ağırladı. Başkan Işık, ziyarette iş birliği ve dayanışma mesajı verdi.

Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık'a ziyarette bulundu. Yapılan görüşmede Başkan Işık, ilçede hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmalarından bahsetti, görüş alışverişinde bulunuldu.

glnugwswyaacyaw.jpg

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Işık, iş birliği ve dayanışma vurgusu yaparak "Görev süremiz boyunca kendisi ile iş birliği ve dayanışma içinde olarak ilçemize güzel hizmetler sunacağız" mesajını verdi.

Kurnaz, yaptığı ziyaretin ardından kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Işık, Kurnaz'a nazik ziyareti için teşekkür etti.

glnugu-wyaapxts.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.