Galatasaray Nef, Jehyve Floyd ile yollarını ayırdı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2023 - 20:04, Güncelleme: 13.03.2023 - 18:19 2004+ kez okundu.
 

Galatasaray Nef, Jehyve Floyd ile yollarını ayırdı

Galatasaray Nef, Jehyve Floyd ile yollarını ayırdı
Galatasaray Nef, ABD’li oyuncu Jehyve Floyd’in sakatlığından dolayı sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.Galatasaray, sakatlığı nükseden Floyd ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında yaşadığı sakatlığın nüksetmesi sebebiyle ameliyat olacak olan ve sezonu kapatan Amerikalı oyuncumuz Jehyve Floyd ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmemizi sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun diyor, vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyoruz" denildi.
Galatasaray Nef, Jehyve Floyd ile yollarını ayırdı
Galatasaray Nef, ABD’li oyuncu Jehyve Floyd’in sakatlığından dolayı sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
Galatasaray, sakatlığı nükseden Floyd ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında yaşadığı sakatlığın nüksetmesi sebebiyle ameliyat olacak olan ve sezonu kapatan Amerikalı oyuncumuz Jehyve Floyd ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmemizi sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine geçmiş olsun diyor, vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyoruz" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.