Galatasaray, Ian Hummer’ın transfer olduğunu açıkladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2023 - 14:57, Güncelleme: 03.02.2023 - 14:40 3005+ kez okundu.
 

Galatasaray, Ian Hummer’ın transfer olduğunu açıkladı

Galatasaray, Ian Hummer’ın transfer olduğunu açıkladı
Galatasaray, erkek basketbol takımında oynayan ABD’li basketbolcu Ian Hummer’ın Yunanistan ekibi Peristeri’ye transfer olduğunu açıkladı.Sarı-kırmızılıların resmi sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sezon başında takımımıza katılan Ian Hummer’ın kulübümüz ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Yunanistan’ın Peristeri B.C. Kulübü’ne transfer olan eski oyuncumuza Galatasaray forması ile göstermiş olduğu mücadele için teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz" denildi.
Galatasaray, Ian Hummer’ın transfer olduğunu açıkladı
Galatasaray, erkek basketbol takımında oynayan ABD’li basketbolcu Ian Hummer’ın Yunanistan ekibi Peristeri’ye transfer olduğunu açıkladı.
Sarı-kırmızılıların resmi sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sezon başında takımımıza katılan Ian Hummer’ın kulübümüz ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Yunanistan’ın Peristeri B.C. Kulübü’ne transfer olan eski oyuncumuza Galatasaray forması ile göstermiş olduğu mücadele için teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.