Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e soruşturma açıldı!

HUKUK/YARGI/ADALET 24.11.2023 - 12:42, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:42 3659+ kez okundu.
 

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e soruşturma açıldı!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Foça Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve İmar ve Şehircilik eski Müdürü İsmail Ası için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturma izni verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve eski belediye başkan yardımcısı İsmail Ası hakkında görevi kötüye kullanma ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun aldığı yıkım kararlarını yerine getirmeme iddialarından soruşturma açılmasına izin verdiği ortaya çıktı.Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Foça Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve İmar ve Şehircilik eski Müdürü İsmail Ası için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturma izni verdi. 5 Haziran 2023 tarihinde verilen soruşturma iznine göre, Başkan Gürbüz ve eski başkan yardımcısı Ası hakkında izinsiz uygulamaların yıkımı ya da uygunsuzluklarının giderilmesine dair herhangi bir işlem yapmamak suretiyle görevinin gereklerini yerine getirmeme ve söz konusu taşınmaz sahiplerine menfaat sağlama iddiaları yer alıyor.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Foça Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve İmar ve Şehircilik eski Müdürü İsmail Ası için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturma izni verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve eski belediye başkan yardımcısı İsmail Ası hakkında görevi kötüye kullanma ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun aldığı yıkım kararlarını yerine getirmeme iddialarından soruşturma açılmasına izin verdiği ortaya çıktı.Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Foça Belediyesi eski Başkan Yardımcısı ve İmar ve Şehircilik eski Müdürü İsmail Ası için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturma izni verdi.

5 Haziran 2023 tarihinde verilen soruşturma iznine göre, Başkan Gürbüz ve eski başkan yardımcısı Ası hakkında izinsiz uygulamaların yıkımı ya da uygunsuzluklarının giderilmesine dair herhangi bir işlem yapmamak suretiyle görevinin gereklerini yerine getirmeme ve söz konusu taşınmaz sahiplerine menfaat sağlama iddiaları yer alıyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.