İlkokul öğrencisinden doğa dostu hediye

EĞİTİM 24.11.2023 - 12:41, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:41 1756+ kez okundu.
 

İlkokul öğrencisinden doğa dostu hediye

24 Kasım Öğretmenlerin Günü dolayısıyla bir çok okulda öğrenciler öğretmenleriyle hediyeler eşliğinde bir araya geldi.
Öğretmenlerine hediye alan öğrenciler arasında mimar Sinan ilkokulun da farklı bir heyecan yaşayan Mimar Sinan İlkokulu 1/E  öğrencisi Ömer Fethi Bulut yaşından büyük bir düşünce ile öğretmenleri adına fidan dikip doğaya bağışladı.  24 Kasım öğretmenler günü ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Geleceğin mimarları öğretmenler öğrencilerinden gelen hediyeler ile mutlu anlar yaşanırken,  İzmir'in Konak ilçesi Zeytinlik mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlkokulun da 1. sınıfa giden Ömer Fethi Bulut öğretmenleri Özden Pekel ve Hüseyin Coşkun için yaşından büyük ve anlamlı bir hediye ile karşılarına çıktı.  Ana sınıfı öğretmeni Özden Pekel ve 1. sınıf öğretmeni Hüseyin Coşkun adına fidan dikip doğaya bağışladığı sertifika ile öğretmenlerini gururlandıran 1. sınıf öğrencisi Ömer Fethi Bulut öğretmenlerinin yani sıra ogrenci arkadaşları ve velilerden de taktir topladı. 
24 Kasım Öğretmenlerin Günü dolayısıyla bir çok okulda öğrenciler öğretmenleriyle hediyeler eşliğinde bir araya geldi.

Öğretmenlerine hediye alan öğrenciler arasında mimar Sinan ilkokulun da farklı bir heyecan yaşayan Mimar Sinan İlkokulu 1/E  öğrencisi Ömer Fethi Bulut yaşından büyük bir düşünce ile öğretmenleri adına fidan dikip doğaya bağışladı. 

24 Kasım öğretmenler günü ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Geleceğin mimarları öğretmenler öğrencilerinden gelen hediyeler ile mutlu anlar yaşanırken,  İzmir'in Konak ilçesi Zeytinlik mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlkokulun da 1. sınıfa giden Ömer Fethi Bulut öğretmenleri Özden Pekel ve Hüseyin Coşkun için yaşından büyük ve anlamlı bir hediye ile karşılarına çıktı.  Ana sınıfı öğretmeni Özden Pekel ve 1. sınıf öğretmeni Hüseyin Coşkun adına fidan dikip doğaya bağışladığı sertifika ile öğretmenlerini gururlandıran 1. sınıf öğrencisi Ömer Fethi Bulut öğretmenlerinin yani sıra ogrenci arkadaşları ve velilerden de taktir topladı. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.