Erdoğan'ın covid testi pozitif çıktı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2022 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2104+ kez okundu.
 

Erdoğan'ın covid testi pozitif çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan, Omicron varyantı olan hastalığı hafif geçirdiklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki törene canlı bağlantı ile katıldı hastalığından dolayı gelemediğini açıkladı. Erdoğan, konuşmasının başında sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Zonguldak'taki açılış törenine canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Sevgili Zonguldak'lılar sizinle Zonguldak'ta yüz yüze görüşmek hasret gidermek için iki hafta önce planladığımız ziyareti hava şartları nedeniyle bugüne ertelemiştik, bugün ise soğuk algınlığı ve sesimin kısıklığı sebebiyle gelemedik nasip değilmiş." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti. Görevinin başında olduğunu ve çalışmalarına evden devam ettiğini kaydeden Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.''
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan, Omicron varyantı olan hastalığı hafif geçirdiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki törene canlı bağlantı ile katıldı hastalığından dolayı gelemediğini açıkladı. Erdoğan, konuşmasının başında sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Zonguldak'taki açılış törenine canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Sevgili Zonguldak'lılar sizinle Zonguldak'ta yüz yüze görüşmek hasret gidermek için iki hafta önce planladığımız ziyareti hava şartları nedeniyle bugüne ertelemiştik, bugün ise soğuk algınlığı ve sesimin kısıklığı sebebiyle gelemedik nasip değilmiş." dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti.

Görevinin başında olduğunu ve çalışmalarına evden devam ettiğini kaydeden Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.