Efes Çocuk Meclisi, Modern Dans Kursu kararı aldı

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT 22.12.2023 - 08:26, Güncelleme: 22.12.2023 - 08:26 1010+ kez okundu.
 

Efes Çocuk Meclisi, Modern Dans Kursu kararı aldı

8- 15 yaş arası çocukların kayıt yaptırabileceği kurs için son başvuru tarihi 22 Aralık. Çocuklar için başlatılacak olan kurs tamamen ücretsiz olacak.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Odeon’da kurulan Efes Selçuk Çocuk Meclisi yeni bir karara imza atmıştı. Çocuk Meclisi’nin ilk toplantısında çıkan karar ile Efes Selçuklu çocuklar için ücretsiz modern dans dersleri başlıyor. Çocuk Meclisi ilk toplantısında yılbaşı panayırının içeriğinin yanı sıra Efes Selçuklu çocukların eğitim ve sosyal hayatı için de çeşitli kararlar almıştı. Çocuk Meclisi’nin isteğiyle açılacak modern dans kursu için başvurular Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak. Başvuruların sona ermesinin ardından kurslar her Cumartesi saat 14.00’te Aynalı Salon’da düzenlenecek.
8- 15 yaş arası çocukların kayıt yaptırabileceği kurs için son başvuru tarihi 22 Aralık. Çocuklar için başlatılacak olan kurs tamamen ücretsiz olacak.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Odeon’da kurulan Efes Selçuk Çocuk Meclisi yeni bir karara imza atmıştı. Çocuk Meclisi’nin ilk toplantısında çıkan karar ile Efes Selçuklu çocuklar için ücretsiz modern dans dersleri başlıyor.

Çocuk Meclisi ilk toplantısında yılbaşı panayırının içeriğinin yanı sıra Efes Selçuklu çocukların eğitim ve sosyal hayatı için de çeşitli kararlar almıştı.

Çocuk Meclisi’nin isteğiyle açılacak modern dans kursu için başvurular Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak. Başvuruların sona ermesinin ardından kurslar her Cumartesi saat 14.00’te Aynalı Salon’da düzenlenecek.

modern-dans-kursu.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.