Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz"

GÜNDEM/GÜNCEL 29.03.2024 - 17:52, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:52 1947 kez okundu.
 

Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz"

Yeniden Refah Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz"
Yeniden Refah Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz" Yeniden Refah Partisi'nin Bayraklı Belediye Başkan adayı Dr. Murat Kan, seçim kampanyası kapsamında düzenlediği bir konuşmada, halka hitap ederek projelerini ve hedeflerini paylaştı. Kan, "Bayraklı'yı birlikte yeniden inşa edeceğiz" sözleriyle seçim vaatlerini dile getirdi. Konuşmasında Bayraklı'nın sorunlarına değinen Dr. Murat Kan, trafik sıkışıklığından yeşil alan eksikliğine kadar çeşitli konuları ele aldı. Kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceklerini belirten Kan, yerel yönetimin şeffaf, katılımcı ve adaletli olması gerektiğini vurguladı. Kan, sağlık, eğitim, altyapı gibi temel hizmetlerin yanı sıra gençlerin istihdamı ve kadınların güçlenmesi gibi sosyal konulara da önem vereceklerini ifade etti. Ayrıca, Bayraklı'nın kültürel mirasını koruyarak şehrin kimliğini güçlendireceklerini sözlerine ekledi. Seçim konuşmasında partisinin vizyonunu ve Bayraklı için hayal ettiği geleceği detaylı bir şekilde anlatan Dr. Murat Kan, "Bizim için Bayraklı sadece bir yer değil, yaşanabilir bir kent olmalı. Hep birlikte el ele vererek Bayraklı'yı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.
Yeniden Refah Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz"

Yeniden Refah Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı Dr. Murat Kan, Halka Seslendi: "Bayraklı'yı Birlikte Yeniden İnşa Edeceğiz"

Yeniden Refah Partisi'nin Bayraklı Belediye Başkan adayı Dr. Murat Kan, seçim kampanyası kapsamında düzenlediği bir konuşmada, halka hitap ederek projelerini ve hedeflerini paylaştı. Kan, "Bayraklı'yı birlikte yeniden inşa edeceğiz" sözleriyle seçim vaatlerini dile getirdi.

Konuşmasında Bayraklı'nın sorunlarına değinen Dr. Murat Kan, trafik sıkışıklığından yeşil alan eksikliğine kadar çeşitli konuları ele aldı. Kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreteceklerini belirten Kan, yerel yönetimin şeffaf, katılımcı ve adaletli olması gerektiğini vurguladı.

Kan, sağlık, eğitim, altyapı gibi temel hizmetlerin yanı sıra gençlerin istihdamı ve kadınların güçlenmesi gibi sosyal konulara da önem vereceklerini ifade etti. Ayrıca, Bayraklı'nın kültürel mirasını koruyarak şehrin kimliğini güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

Seçim konuşmasında partisinin vizyonunu ve Bayraklı için hayal ettiği geleceği detaylı bir şekilde anlatan Dr. Murat Kan, "Bizim için Bayraklı sadece bir yer değil, yaşanabilir bir kent olmalı. Hep birlikte el ele vererek Bayraklı'yı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.