Dikili'de bir plan daha suya mı düştü .

EGE HABERLERİ 23.02.2024 - 19:20, Güncelleme: 23.02.2024 - 19:36 2365+ kez okundu.
 

Dikili'de bir plan daha suya mı düştü .

İyi Parti saflarında Dikili iyi Parti adayı olarak bizzat İyi parti Genel Başkanı tarafından aday olduğu ilan edilen Önder Akşengür adaylıktan el çektirildi
2019 Yerel seçim sürecinde mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ü desteklediği iddia edilen Akşengür'ün,  İyi partiden aday olması da mevcut Belediye başkanının rakiplerinin gücünü bölmek için yapılan bir operasyon olarak değerlendirilmişti. Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte  türlü türlü uygulanan planlar halk tarafından konuşulmaya başlamıştı. İlk olarak Akşengür'ün adaylığını mevcut belediye başkanın elini güçlendirmek için olduğu iddia edilirken, seçmen tarafından bu planın tutmaması durumunda ise  Aksengür'ün istifa ettirilip İyi partiyi saf dışı bırakma planı yapılacağı iddia edilmişti. İyi Parti seçmeni üzerinde oynanan bu kirli oyunun kimin çözeceğini merak konusu olurken. Edinilen bilgilere göre İyi partili yöneticilerin, dün itibari ile Önder Aksengür'le yollarını ayırdığı bilgisine ulaşıldı.
İyi Parti saflarında Dikili iyi Parti adayı olarak bizzat İyi parti Genel Başkanı tarafından aday olduğu ilan edilen Önder Akşengür adaylıktan el çektirildi

2019 Yerel seçim sürecinde mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz'ü desteklediği iddia edilen Akşengür'ün,  İyi partiden aday olması da mevcut Belediye başkanının rakiplerinin gücünü bölmek için yapılan bir operasyon olarak değerlendirilmişti.

Seçim sürecinin yaklaşması ile birlikte  türlü türlü uygulanan planlar halk tarafından konuşulmaya başlamıştı.

İlk olarak Akşengür'ün adaylığını mevcut belediye başkanın elini güçlendirmek için olduğu iddia edilirken, seçmen tarafından bu planın tutmaması durumunda ise  Aksengür'ün istifa ettirilip İyi partiyi saf dışı bırakma planı yapılacağı iddia edilmişti.

İyi Parti seçmeni üzerinde oynanan bu kirli oyunun kimin çözeceğini merak konusu olurken. Edinilen bilgilere göre İyi partili yöneticilerin, dün itibari ile Önder Aksengür'le yollarını ayırdığı bilgisine ulaşıldı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.