Denizli’li Turizmci Ali Durmuş turizm sezonuyla ilgili açıklama yaptı

GÜNDEM/GÜNCEL 26.08.2023 - 11:55, Güncelleme: 26.08.2023 - 12:00 1651+ kez okundu.
 

Denizli’li Turizmci Ali Durmuş turizm sezonuyla ilgili açıklama yaptı

Genç Turizmciler Başkan Yardımcısı Denizli’li Turizmci Ali Durmuş turizm sezonuyla ilgili açıklama yaptı
UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. 2023'ün ilk 7 ayında 1 milyon 155 bini aşkın ziyaretçiye ulaştı.    Beyaz cennet Pamukkale, yine ziyaretçilerin ilgi odağı. 
UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, Pamukkale Travertenleri, Geçen sene ilk 7 ayda 934 bin kişiyi ağırlarken, 2023 yılının 7 aylık döneminde bu rakam 1 milyon 155 bini aştı. Dünyanın her yerinden turist akımına uğrayan Pamukkale’de yıllık hedef iki buçuk milyon ziyaretçiyi ağırlamak.   Pamukkale, ilk yedi ayda yüz güldürücü rakamlara ulaştı. Günde yaklaşık 18 bin civarında yerli ve yabancıyı Pamukkale’mizde ağırlıyoruz.   Bölgemizdeki otellerimiz %75 dolulukta Ağustos ayında başlayan artışla birlikte Eylül Ekim ve Kasım aylarında %100 lük doluluğa ulaşıyor. Çin’in kapılarını tamamen açması grup turu düzenlenecek ülkeler listesine Türkiye’yi dahil etmesiyle birlikte sezonu uzaması kaçınılmaz olmuştur ve Biz Turizmcileri bu durum oldukça mutlu etmiştir. Turizm camiası sezonun uzayacak olmasından dolayı gayet mutlu ve rezervasyonlarımız da bunu gösteriyor.
Genç Turizmciler Başkan Yardımcısı Denizli’li Turizmci Ali Durmuş turizm sezonuyla ilgili açıklama yaptı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Travertenleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. 2023'ün ilk 7 ayında 1 milyon 155 bini aşkın ziyaretçiye ulaştı. 

 

Beyaz cennet Pamukkale, yine ziyaretçilerin ilgi odağı.


UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, Pamukkale Travertenleri, Geçen sene ilk 7 ayda 934 bin kişiyi ağırlarken, 2023 yılının 7 aylık döneminde bu rakam 1 milyon 155 bini aştı. Dünyanın her yerinden turist akımına uğrayan Pamukkale’de yıllık hedef iki buçuk milyon ziyaretçiyi ağırlamak.

 

Pamukkale, ilk yedi ayda yüz güldürücü rakamlara ulaştı. Günde yaklaşık 18 bin civarında yerli ve yabancıyı Pamukkale’mizde ağırlıyoruz.

 

Bölgemizdeki otellerimiz %75 dolulukta Ağustos ayında başlayan artışla birlikte Eylül Ekim ve Kasım aylarında %100 lük doluluğa ulaşıyor. Çin’in kapılarını tamamen açması grup turu düzenlenecek ülkeler listesine Türkiye’yi dahil etmesiyle birlikte sezonu uzaması kaçınılmaz olmuştur ve Biz Turizmcileri bu durum oldukça mutlu etmiştir. Turizm camiası sezonun uzayacak olmasından dolayı gayet mutlu ve rezervasyonlarımız da bunu gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.