Denetimlerde 2 zincir marketin ruhsatı bulunamadı!

GÜNDEM/GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 17:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 17:01 3179+ kez okundu.
 

Denetimlerde 2 zincir marketin ruhsatı bulunamadı!

Mardin’de denetimlerde 2 zincir marketin ruhsatı bulunmadı
Mardin’in Artuklu ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde 2 marketin ruhsatının bulunmadığı tespit edildi. Zabıta ekipleri, marketleri tek tek dolaşarak gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatlarındaki uygunluk, hijyen ve düzen denetimi, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca marketlerin ruhsat ve evrakları da denetlendi. Yapılan incelemelerde iki zincir marketin ruhsatı olmadığı tespit edildi. Marketlerde bulunan et ve bazı diğer ürünlerin bozulmaması için iş yerlerine ek süre verilerek ruhsat ve belgelerinin tamamlanması istendi. Ekipler, ilgili iş yerlerine, verilen süre içerisinde işlemlerini tamamlamayan iş yerlerinin mühürleneceği uyarısında bulundu. Zabıta ekiplerinin kent genelinde denetimleri devam edeceği belirtildi.
Mardin’de denetimlerde 2 zincir marketin ruhsatı bulunmadı

Mardin’in Artuklu ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde 2 marketin ruhsatının bulunmadığı tespit edildi.
Zabıta ekipleri, marketleri tek tek dolaşarak gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatlarındaki uygunluk, hijyen ve düzen denetimi, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca marketlerin ruhsat ve evrakları da denetlendi. Yapılan incelemelerde iki zincir marketin ruhsatı olmadığı tespit edildi. Marketlerde bulunan et ve bazı diğer ürünlerin bozulmaması için iş yerlerine ek süre verilerek ruhsat ve belgelerinin tamamlanması istendi.
Ekipler, ilgili iş yerlerine, verilen süre içerisinde işlemlerini tamamlamayan iş yerlerinin mühürleneceği uyarısında bulundu. Zabıta ekiplerinin kent genelinde denetimleri devam edeceği belirtildi.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.